Mivel tudnám a festett fekete hajamat kissé kivilágosítani legalább egy középbarnára?
Házilag festem a hajamat fekete festékkel (Palette). A hajvasaló rendszeres használata néhány helyen kiégette a színt, és a mosások alkalmával kopik is, de még mindig fekete. Szeretnék hasonló hajszín, mint az eredeti, ami világosbarnás. Muszáj "leszívatnom", vagy meg lehet ezt másképp is oldani? Gondolom a feketére, ha ráfestek valami világosabbat, nem fog nagyon látszani.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Utolsó:
A barátnöd haja azért világosodik,mert szökére lett festve a barna és az köztudott,hogy a szöke haj ledobja a sötétebb festéket,a kérdezönek meg pont az ellenkezöje a gond. Vasalhatná szegény addig,amig kopasz nem lenne, a fekete fekete maradna.
Én évekig fekete voltam,pedig csak szinezövel,de semmi nem világositotta ki,csak a szökitöpor :(
Elsö voltam
Köszi a válaszokat! Azóta beszéltem egy fodrásszal, és csak szőkítőporral lehetséges a világosítás, és először csak melírokban, hogy kevésbé rongálja. :(
(Amúgy a vasaló nekem is kikoptatta néhány helyen, de az sem megoldás sajnos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!