Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak? Mitől ennyire...

Mit csináljak? Mitől ennyire száraz a hajam?

Figyelt kérdés
nagyon nagyon sok hajam van, és nagyin nagyin vastagszáló.még nem láttam az enyémhez hasonló hajat, ezt fodrász is mondta. mindig is nagyon száraz volt a hajam, de fél éve be lett dauerolva, így most mégszárazabb lett. már mindent rákentem, és semmi nem segít. nemtudom mit csináljak :'( így olyan serűs és száraz még ha egészséges és nem is töredezett :'(

2013. jún. 19. 19:09
 1/9 anonim ***** válasza:

Hajbalzsam... Hajmosás után vizes hajra rákened és rajta hagyod pár percig majd lemosod. De sörrel is leöntheted:D

[link]

2013. jún. 19. 19:12
 2/9 A kérdező kommentje:
minden egyes alkalommal használok balzsamot és pakolást is, és a végén ecetes sörös vízzel öblítem le.
2013. jún. 19. 19:16
 3/9 anonim ***** válasza:

A belső folyadékpótlás is fontos, és hozzájárul a bőröd/hajad állapotához.

Ne használj rá szintetikus anyagokat (samponon és esetleg balzsamon kívül). Lehetőleg ne vasald, ne szárítsd, és napon is használj rá valami (kifejezetten erre való) napvédőt, vagy akár csak vegyél fel egy kalapot! Óvatosan, műanyag/fa fogazatú kefével fésüld, hogy ne törjön a vége. És ne mosd túl gyakran(hetente1-2 alkalommal elég)! Ha nem genetikai az oka, akkor ennyit tudok rá mondani... remélem valami segít!

2013. jún. 19. 20:54
 4/9 A kérdező kommentje:
nos, az lehet hpgy keveset iszok és az a baj:/ de mostmár annyira vigyázok rá pedig. heti egyszer mosok csak hajat (elég lenne kéthetente is mert nem zsírosodik egyáltalán, de én megszoktam mosni hetente), nem használok hajvasalót, se hajszárítót, csak hajmosás után fésülködök(nem vizes hajon), mivel göndör a hajam. valami napfény védő sprayt kerestem már de nem igazán találtam.ennél többet sajnos nemtudom mit tehetnék még a hajam érdekében:///
2013. jún. 19. 22:24
 5/9 anonim ***** válasza:

ecetes-sörös ??????????????? most viccelsz??????? ez olyan, mintha azt kérdezted volna, hogy

" leöntöttem a fejem hypoval és lemarta...mit tegyek?"

Maradj a egy jó minőségű moisture balzsamnál vagy pakolásnál és felejtsd el a savat.

2013. jún. 20. 20:57
 6/9 A kérdező kommentje:
xD nem töményen gondoltam, fél liter vízhez öntök egy kcsit, ami azért jó, mert hajmosás után lezárja a hajszálak felszínét a savasságának köszönhetűen, amit a lúgos sampon felnyitott.
2013. jún. 21. 19:11
 7/9 anonim ***** válasza:

Erre vannak a color samponok és balzsamok...nem ecetsavak...atyaég!

Abbahagyod és 1-2 hónap vagy hamarabb rendben lesz a hajad.

2013. jún. 21. 21:13
 8/9 A kérdező kommentje:
szerinted nagymamáink mit használtak a fényes és selymes hajért? ugyan ezt :D
2013. jún. 22. 01:41
 9/9 anonim válasza:
Szia nekem is száraz a hajam ,leginkább ajánlom a gőzölést kicsit nagyobb fodrászatokban szokott lenni és nem tul drága + akár milyen fodrászkellékes boltban tudsz venni 800 Ft-ért kb keratinos hajpakolást az nagyon sokat hat sokkal puhább lessz rajta kell hagyod haj mosás után 5 percig és rengeteget segít . :)
2018. febr. 16. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!