Szabó Krisztike kérdése:
Jó bőrgyógyászt?
Figyelt kérdés
.A pattanásaim nem felszíniek,hanem mélyen vannak és ,ha kidurrannak akkor jön le vele az arcbőröm felső rétege .
Lassan már nincs olyan hét,hogy ne lenne seb a fejemen.Általában az arcomon 1 és az államnál szokott lenni.Voltam bőrgyógyásznál is,a leleteim jók lettek,lassan 5éve szedek antibébit és sose volt problémás a bőröm.Mit tegyek?
2013. jún. 19. 17:53
1/3 A kérdező kommentje:
Figyelek az étkezésemre ,kerülöm a csokit és a gyors ételeket is.Ez az év nagyon stresszes volt,holnap érettségizem.
2013. jún. 19. 17:56
2/3 anonim válasza:
A tejtermékek is okozhatnak pattanásos bőrt!
3/3 anonim válasza:
Most érettségiztél és már 5 éve szedsz antibébit? Ennyire korán kezdted a gyógyszert?? Én váltanék antibébit, mert ha már ilyen régóta szeded, akkor nem lenne szabad ilyen pattanásaidnak lenni. Az első pár hónapban nekem jó nagy pattijaim voltak, de utána elmúlt. Vagy válts másik gyógyszerre vagy tarts szünetet. Szerintem 4-5 évente egyébként is jót tesz fél-egy év szünet. Ne szedd folyamatosan szünet nélkül, pláne ha ilyen korán kaptad először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!