Szerintetek jól állna? (kép)
Figyelt kérdés
kérlek benneteket véleményezétek!:) barnáról szeretném befesteni valami ilyesmi színű vörösre.
2013. jún. 19. 12:39
21/31 anonim válasza:
szerintemis a barna sokkal jobb lenne. ne haragudj, de syerintem a voros neked olyan ribncosan allna. nem maga aszinnel van bajom, hanem nem allna jol.:)
22/31 A kérdező kommentje:
Hm, köszönöm a választ :S
2013. aug. 4. 13:17
23/31 anonim válasza:
hát ez nekem nagyon tetszik, így ahogy van:))
24/31 A kérdező kommentje:
Hát ez aranyos! :) egyébként befestettem vörösre és nagyon imádom! Köszönöm a véleményeket, rakok képet fel ha valakit esetleg érdekel!:)
2014. jún. 16. 23:13
25/31 anonim válasza:
dejó :)
raakj!! :D
egyébként neked hogy hatott a hajadra a festés?
nekem eredetileg göndör volt, de a festés után csak hullámos lett :/
28/31 A kérdező kommentje:
Tessék itt vannak a képek:)
2014. jún. 24. 20:46
29/31 A kérdező kommentje:
Hát nekem alapból elég drótos tapintású a hajam, festés után még jobban az lett. De ugyan olyan göndör maradt hálistennek!
2014. jún. 24. 20:52
30/31 anonim válasza:
Nekem a legelső képen tetszel legjobban barna hajjal, főleg ha még növesztenéd inkább. De ez csak az én véleményem. 20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!