Szerintetek hamar feladom?
Szóval, minden álmom a hosszú haj stb... több mint 1 éve elmentem fodrászhoz (azóta nem) és akkor már majdnem megvolt az álomhaj (majdnem olyan hosszú) de én h*lye frufrut vágattam (nem volt vele semmi gond, jól állt) és a fodrász levágta a hajam váll felé érőig... én ezidáig hosszú hajat, és emo frufrut akartam, de a hajam alig nő! próbáltam mindent: Ricinus olaj, néha visszavágtam, h ne töredezzen de akk is csak keveset, nem vasaltam, mert akkor lassan nő stb..
De megérkezett a nyár, és nagyon melegít a hajam, pont olyan hosszú, h hátrafogva sem érek el semmit...
Most le szeretném vágatni vállig (vagy kicsit rövidebb) érővé, és megtépetteé (olyan alternatívosra)
szerintetek hamar feladtam az álomhajat?
Tudtok olyan linklet küldeni ahol ilyen a haj, és nincs beállítva a csak (gondolok: csücsörítés, kacsintás stb) nagyon örülnék neki!
köszönöm a válaszokat: 14/L
Hogy milyen problémáid vannak :)
Én nemrég voltam fodrásznál és tépettre nyírta le a hajamat és megőrít,mert nem tudok semmit sem kezdeni vele mindehogy szar :@@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!