Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tudnám nagyon hamar...

Hogyan tudnám nagyon hamar megnöveszteni a hajamat?

Figyelt kérdés
/NAGYON RÖVID ÉS MÁR HOSSZUT SZERETNÉK,előre is köszönöm a válaszokat/

2013. jún. 11. 14:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a napi szintű köles evés, fejbőrmasszírozás (10 perc) és a DM-es hajkapszula sokat segített. Próbáld ki őket :)

Megkönnyíted a hajnövesztést azzal is, ha nem teszed ki őket kárnak (hajvasaló, műanyag fésű, vizes hajadat törölközővel dörzsölöd, szoros copf.. stb.).

2013. jún. 11. 15:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Az én hajam alapjáraton is gyorsan nő, havonta 2 centis lenövésem van. Ha levágatom lapockáig érőre, egy év alatt bőven megnő a fenekemig. Egy barátnőmnek szintén nő a haja, lenövése mindig van, a végéből évente egyszer vágat, mégis 10 éve ugyanolyan hosszú a haja, pedig ápolja, nem száraz, mégis letöredezik neki, és egyszerűen ami nő, az el is tűnik. Én nem hiszek az olyan dolgokban, hogy lehet gyorsítani a hajnövekedést. Ápolni lehet sok dologgal, de ha lenne bármi, ami gyorsítja, akkor mindenki bokáig érő hajjal szaladgálna, amit egy év alatt növesztett... Ki kell várni, ez a titka.
2013. jún. 11. 21:39
 3/3 anonim válasza:

esetleg próbáld meg a ricinusolajat.

hajmosás előtt, amikor sok időd van, felkened a hajadra, eloszlatod egyenletesen. betekered a fejed folpack-kal, és raksz a fejedre egy törölközőt is. ezután minél többet van rajta, annál jobb, én kb. egy órát szoktam rajta hagyni (de akár egész éjszakára is rajta maradhat).

aztán jó alaposan kimosod.

ezt nem kell minden hajmosásnál, de ha rákeresel a Hogyan legyek jó nő? face-es oldalára, vagy Takács Nóra honlapjára, akkor ott van erről egy videó, én is tőle tanultam :)

és emellett van még sok más hajápoló tipp is.

a ricinusolajat a gyógyszertárakban lehet megvásárolni, de csak kis mennyiségben, mert eredetileg ez egy nagyon erős hashajtó, úgyhogy vigyázni kell vele, hogy ne kerüljön a szervezetedbe.

nem drága, egy kis fiolát én 190 ft-ért vettem, de ez gondolom gyógyszertártól is függ.

2013. jún. 22. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!