Hogyan tudnám nagyon hamar megnöveszteni a hajamat?
Nekem a napi szintű köles evés, fejbőrmasszírozás (10 perc) és a DM-es hajkapszula sokat segített. Próbáld ki őket :)
Megkönnyíted a hajnövesztést azzal is, ha nem teszed ki őket kárnak (hajvasaló, műanyag fésű, vizes hajadat törölközővel dörzsölöd, szoros copf.. stb.).
esetleg próbáld meg a ricinusolajat.
hajmosás előtt, amikor sok időd van, felkened a hajadra, eloszlatod egyenletesen. betekered a fejed folpack-kal, és raksz a fejedre egy törölközőt is. ezután minél többet van rajta, annál jobb, én kb. egy órát szoktam rajta hagyni (de akár egész éjszakára is rajta maradhat).
aztán jó alaposan kimosod.
ezt nem kell minden hajmosásnál, de ha rákeresel a Hogyan legyek jó nő? face-es oldalára, vagy Takács Nóra honlapjára, akkor ott van erről egy videó, én is tőle tanultam :)
és emellett van még sok más hajápoló tipp is.
a ricinusolajat a gyógyszertárakban lehet megvásárolni, de csak kis mennyiségben, mert eredetileg ez egy nagyon erős hashajtó, úgyhogy vigyázni kell vele, hogy ne kerüljön a szervezetedbe.
nem drága, egy kis fiolát én 190 ft-ért vettem, de ez gondolom gyógyszertártól is függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!