Nektek is piros szokott lenni a bikinivonalnál ha leszeditek? Mi az ami segít elkerülni hogy kipirosodjon?
Figyelt kérdés
Borotvával szoktam leszedni, de még ha nem is fáj, mindenképp piros a helye és csak ott. Próbáltam már a hintőpor-testápoló kombinációt de nem segített sokat. Most hogy mindenki strandra jár és én is szeretnék kinézni, valamit kéne kezdenem vele.2013. jún. 18. 17:28
1/2 anonim válasza:
nekem is ilyen volt , aztán vettem veet szőrtelenítő krémet ami zuhanyzás közben hat a zöldet az nagyon jól leszedte és nem volt piros csak ha szűk naciba voltam és ilyen meleg van.. a szoli is segít nekem amióta szolizok kevésbé ilyen és most vettem veet zselé gyantát és az mégjobb ettől nem lesz piros
2/2 anonim válasza:
Nekem a körömvirág krém nagyon bevált, még epilálás után is csak kicsit pirosodik ki ha ezzel kenem, ha borotválom, akkor meg egyáltalán nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!