Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tele van a homlokom pattanások...

Tele van a homlokom pattanásokkal, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egész eddig semmi bajom nem volt a pattanásokkal, csak néha kijött néhány, de azokat is eltűntettem, vagy eltűntek egy idő után. Most viszont hirtelen tele lett az egész homlokom és még csak nem is az a fehér, amit ki tudnék nyomni esetleg, hanem ilyen pirosak, és némelyik fáj is. Nem örülök neki, pláne, hogy így pont nyárra jöttek ki, a napozás nem túl sokat segít és úgy nagyon semmi más sem, mit tegyek? 16/L

2013. jún. 15. 18:48
 1/1 anonim ***** válasza:
Próbáltad a dermofil pasztát? Nekem használt,nekem az állam volt ilyen.De próbálhatod citromlével vagy fogkrémmel (estére) kenegetni őket. Közben figyelj arra is,hogy mit eszel,mert az is számíthat! Igyál sok folyadékot (lehetőleg vizet) és egyél sok gyümölcsöt.Én ennyit tudok ajánlani,remélem,tudtam segíteni.
2013. jún. 15. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!