Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A homlokom tele van kis...

A homlokom tele van kis pattanásokkal, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az arcomon elég ritkán van 1-1 pattanás, de a homlokom mindig tele van ezekkel kicsikkel. Már elég sok dolgot kipróbáltam, de mégis vannak. Régen minden nap használtam arc tonicot és minden 2. nap bőrradírt.

Mostanában alkoholt szoktam rá használni, az segített. Kihagytam 2 napot, és ismét előjöttek. Mit tegyek? Alkoholt nem akarok minden nap használni, mert egy idő után nagyon zsíros lesz tőle a bőröm :S

Am van frufrum, lehet, hogy ez a baj?

2009. szept. 20. 20:20
 1/6 anonim ***** válasza:
50%

a frufrud miatt zsírosodik,de szerintem nem ez a gond..

nekem is félévente elöjönnek ezek a kicsik,akkor mindig elmegyek kozmetikushoz,h kinyomkodja..am meg pont nekem is most jött elő:S

2009. szept. 20. 20:37
 2/6 anonim ***** válasza:
A frufru miatt is lehet. Ha naponta mosod a hajad, akkor is koszos lesz a városi levegőtől. Ez, és hogy a frufrud mögött nem szellőzik a bőröd- is okozhatja a problémát. Élesztős pakolás, bőrradír, alkoholmentes tonik, amit én a helyedben kipróbálnék.
2009. szept. 21. 12:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Elmész bőrgyógyászhoz foksz kapni eg ynagyon hatátos szert és egy hét múlva már el is múlik legfeljebb 2...a bolti cuccok semmit nem érnek, nem segítenek!
2009. szept. 21. 16:19
 4/6 anonim válasza:
A lányom forró vízzel borogatja az arcát vattával,és neki ez bevált.De lehet szappanos vízzel is ezt csinálni.De ha ez esetleg nem válna be,akkor menj el bőrgyógyászatra és ott az orvos úgy is fel ír valamit...
2009. dec. 26. 18:23
 5/6 A kérdező kommentje:
A szappanos víz kiszárítja, de rendesen! De ezt a forró vizeset majd kipróbálom, még nem hallottam róla;)
2009. dec. 26. 22:50
 6/6 anonim ***** válasza:
nekem is volt furfum és pattanásos volt a homlokom. már nincs fufrum...a pattanások megmaradtak....úgyhogy nem sok köze van....persze lehet h jobban zsírosítja, de lehet megkövezni, mikor furfum volt kevesebb volt a homlokomon, mint most...
2010. jún. 25. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!