Sötét barna az eredeti hajszínem, volt már nagyon sötét barna szinte fekete, és teljesen fekete. A fekete már kezd kikopni, mára már olyan a szine mint anno az eredeti hajszinemnek, és nemlátszik rajta a lenövés se(szinkülönbség, szal semmi). Az lenne a gondom, hogy most világos barnát szeretnék, azaz se nem szőkét se nem barnát. Vettem tegnap hidrogénezett szőke festéket rá, megnéztem a dobozon elvileg ilyen világos barnának kellene lennie. Be is lett feste. Igenám de most kétszinü lett tőle a hajam, a tőve rendesen világos barna, a többi meg nem változott semmit:S Mit tanácsoltok, most akkor szivassam le az egészet, és ugy fessek rá világosat?
ne fess rá mégegyszer..énis elkövettem ugyanezt a hibát.:S
befestettük hidrogén szőkével és nekemis csak a tövét szivta ki.rákentem mégegyszer egy szőke festéket igyse lett jobb.:S ha leszivatod nemtesz jót a hajadnak.de ha nagyon szeretnél világosbarna lenni akkor szivasd le.:O
2009. okt. 11. 20:27
2/12 A kérdező kommentje:
Értem:)Csak engem zavar így, mert elég érdekes h a 5centi világos a többi meg sététbarna:S Szóval lehet h csak leszivatom
2009. okt. 11. 20:32
3/12 anonim válasza:
Szia!Kérlek ne szivasd le mert tönkrevágod!Velem hasonló történt!
És van annál egy kiméletesebb módszer,ami nem teszi tönkre a hajad!ha budapesti vagy megadhatom egy nagyon jó fodrász számát,ő csinálta nekem is.
2009. okt. 14. 16:42
4/12 A kérdező kommentje:
Sajnos nem budapesti vagyok. Vidéki vagyok:) esetleg eltod árulni a módszert h mivel csinálta?Fontos lenne, nem szeretnék foltos hajjal mászkálni.Ráadásul a jövőhetem tele lesz fellépésekkel, és elég gáz lenne:S
2009. okt. 14. 19:27
5/12 anonim válasza:
Persze,a Selective Professional-tól az oxy reload termék,de azért fodrász sem árt hozzá,meg ezt inkább rendelni lehet,az én fodrászom kb 3 órával a változásom előtt rendelte meg nekem és pik-pak meg is volt!Az szépen leszedi a csúnyaságot,utánna majd rá tudsz menni azzal a színnel,amit akarsz.Nem fogsz az oxy reloadtól még tökéletes hajszínt kapni,de azután gyönyörűen rá tudsz festeni,amit akarsz.Sztem járj utána,hol dolgoznak ezekkel a termékekkel,ahol laksz vagy,ha nem laksz messze pesttől egyszer gyere fel maitta,aztán jó lesz.Sok sikert!Szólj,ha még segíthetek!!
2009. okt. 14. 19:37
6/12 A kérdező kommentje:
Debrecen környékén lakom. Majd beszélek a fodrászommal, csak eddig nem tudtam elérni:S és majd megkérdem tőle h hallott e ilyesmiről.Köszi szépen a választ neked is!:)
2009. okt. 14. 19:44
7/12 anonim válasza:
Nagyon szívesen nekem gyönyörű lett a hajam!!Ne add fel és kérlek vigyázz a hajadra én tudom hogy ki lehet készülni,ha csúnya:(
Puszi
2009. okt. 14. 19:46
8/12 A kérdező kommentje:
Köszi:) Hidd el én is tudom, most nyáron meg hullott, mert vas hiányom volt.Elég durván tincsek jöttek ki ugy h végig húztam rajta a kezem:s
2009. okt. 14. 19:52
9/12 anonim válasza:
Sajnálom!Remélem rendbe jön!
2009. okt. 15. 11:09
10/12 anonim válasza:
csajok! nem tudjátok, hogy a festett hajat nem lehet világosítan???? Azt ki kell szőkíteni 9%-os v 6%-os hidrogén -peroxiddal és szőkítő porral. És utána hha leszívta, akkor sárgás árnyalatú hajadra fesd rá a világosbarnát. Lehet kicsit világosabb lesz, de később eléri a kívánt színt. Ezután már csak simán a tövét kell festeni meg egy kicsit néha a végét is.
Az eredeti (festetlen hajat befogja, csak a festett részt kell leszívni ezzel---fodrászkellékbolt)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!