Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak a hajammal?...

Mit csináljak a hajammal? Lassan megőrülök tőle. :@

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy szanaszét áll az egész... Fejem körül kb 1 centis sugárban mindenhol hajszálak lógnak ki, engem az nagyon zavar.. Mit csináljak vele?:S
2009. okt. 11. 19:20
 1/7 anonim ***** válasza:

hajlakk.

enyhe vizes zselé.

sapka? úgyis lassan már esni fog a hó :P

hullámcsat.

kb most ez jutott eszembe. :D

2009. okt. 11. 19:24
 2/7 anonim válasza:
Nem nagyon értem ezt az 1centis sugarat. Amikor összefogod és a többi rálapul? Ebben az esetben, az látszik, hogy 5-6 hete elég sok hajat vesztettél, valami miatt sok hullot ki, és most újra nől. Ami viszont nagyon jó. Adj neki egy kis időt, havontakb 1 cm-t nő. Addig is, ha teljesen lelapultat szeretnél,használj extra erős zselét. Ezzel jól formázhatod a frizurád.
2009. okt. 11. 19:28
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem fogom össze sosem.

Simán ki van engedve a hajam, és a fejem felett rengeteg szál lóg ki.. az ég felé.. Szörnyű :SS

2009. okt. 11. 19:29
 4/7 anonim ***** válasza:
sztem azok babahajak lehetnek. újra vannak olyan hajszálaid amik most npnek ki.
2009. okt. 11. 20:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia.

Talán szálkásodik a hajad. Nekem is hajlamos rá, igaz nekem inkább a hajvégeknél. Vegyél szálkásodásra hajlamos hajra sampont. ( Gliss Kus ) Nekem bevált és kellemes illata van. Ha ez sem használ akkor hajmosás után, egy kevés lakk.

2009. okt. 11. 20:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Mármint Gliss Kur. :D
2009. okt. 11. 20:55
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat

Különben nem törik, és Gliss Kur-t használok lassan 1 éve :)

2009. okt. 11. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!