Mi a véleményed a rózsaszín mellírozott hajról?
úgy gondolom,hogy most a hajamba mellírba rózsaszín van.és te mit gondolsz erről?
14L
Figyelj. Ha a negatív véleményeket eleve kizárod, és nem is akarsz hallani arról, hogy ez a hajszín undorító, akkor mi a francnak teszel fel ilyen kérdést?
Mellesleg nem érzem magam begyöpösödöttnek, prűdnek és régimódinak mert a rózsaszín hajat nem tolerálom egy 14 éves gyereken, és erre nem cuki egyéniségként hanem feltűnési viszketegségként tekintek.
A véleményem, hogy undorító, gyerekes és feltűnési viszketegséged van. Nem vagy megelégedve saját magaddal stb..
Lehet lepontozni és offolni. De ez az igazság és az én véleményem is! És sztem, ha már kérdeztek, és a véleményemet kérték ne offoljanak, ha más véleményen vagyok mint ő.
Hát ennyi.
Szerintem fested vissza eredeti hajszínedre vagy valami normális színre. És tádámm már is emberi lénynek néznek a nálad 5-10 évvel idősebbek is.
Szerintem a szines mellír izléstelen.. úgy szépek a szinek ha a frufrudba teszel színt meg alul a hajadba, esetleg hátul. De mellírcsíkosban borzasztó..:S egybeolvad a többi "átlagos" hajszínnel.. és gáz az összhatás.
Nekem kék - világos barna volt úgy a hajam hogy elöl frufrumban alul és hátul alul plusz hátul egy kis 3szögbe festve, és nagyon jól nézett ki. volt így lila is..
A rózsaszín úgy szép ha szőkébe teszed vagy vil.barna és babarózsaszín.. meg attól is függ milyen az arcböröd, szemed szine..stbstb
Imádom az extrém színeket stílusomból fakatóan:D (punk vagyok) már f@sz tudja hány féle színű volt már a frizum, rózsaszín spéci volt, egyik nyáron, rohadt jól nézett ki:D Úgyhogy a rózsaszín nem csak plázacicás lehet:P
Szerintem a sima hajak, főleg a barna meg a szőke már baromi unalmas, ez 2009, nehogy már a pink melír botránkoztasson meg bárkit is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!