Meddig ér a még ízlésesnek számító hosszú haj?
Ez eléggé ízlés kérdése. Az az igazság, hogy a legtöbb embernek ahogy én észrevettem a derékig érő az a határ, amire már vagy azt mondja, hogy túl hosszú, vagy hogy határeset, még belefér.
Nekem tetszik a nagyon hosszú haj, de ember és hajfüggő is. Van akinek már a derékig érőt is túl hosszúnak látom, mert mondjuk nem egészséges vagy túl kevés a haja. Viszont van, akin még a földig érő is tetszik.
Persze vannak ezek a tévhitek, hogy milyen nehéz bánni vele, belelóg mindenbe, stb., de hülyeség. Nyilván senki sincs olyan hülye, hogy belelógjon a haja a vécébe, mert előrehúzza az ölébe vagy feltűzi addig. Meg alapból akinek van mondjuk fenékig érő haja, az nem valószínű, hogy napi szinten kibontva hordja, mert nem a legkényelmesebb, unalmas ha mindig csak ki van bontva és a hajnak sem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!