Mit tudnék csinálni a hónaljamon lévő anyajegyemmel?
Van a jobb hónaljamon egy kiálló anyajegy,amitől nehezen tudok borotválkozni,és mindig a közelében marad 1-2 szál.Levetetni mennyire fáj?Vagy mit csinálhatnék vele?
14/L
Szinte ugyanitt volt nekem is pár éve :).
Bőrgyógyászhoz elmentünk vele, negyed év múlva pedig kivágták. (Hogy miért nem lézerezés vagy fagyasztás volt a módszer nem tudom.)
Nem fáj egyáltalán a kivágása, hiszen érzéstelenítővel csinálják. Kb. Negyed óra alatt meg is van az egész.
Remélem segítettem :).
nem értem, én vagyok ilyen nyámnyila, vagy az orvos volt rossz, vagy tényleg nem fájt nektek az anyajegy levétel? nekem ma szedték le a hátam aljáról..nekem igen is nagyon fájt ! azt mondták a varratszedés fog fájni(a doktor az ellenkezőjét mondta, de soha ne higgyetek ilyenkor a dokiknak.SOHA) és..borzasztó egyszerűen..érzem a varratot , és áá.. :s egyik bnőmnek a hátáról és a melkkasáról is szedtek le, a mellkasánál nagyon fájt neki. akkor milyen lehet hónaljnál? nem ijesztegetni akarlak, csak a tényeket írom le.
15/L
*előző vagyok*
én a helyedben otthagynám és leszarnám. :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!