Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tudnék csinálni a hónaljam...

Mit tudnék csinálni a hónaljamon lévő anyajegyemmel?

Figyelt kérdés

Van a jobb hónaljamon egy kiálló anyajegy,amitől nehezen tudok borotválkozni,és mindig a közelében marad 1-2 szál.Levetetni mennyire fáj?Vagy mit csinálhatnék vele?

14/L

2013. jún. 17. 18:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem a hátamról szedték le. Kapsz érzéstelenítést és nem érzel semmit.
2013. jún. 17. 19:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Szinte ugyanitt volt nekem is pár éve :).

Bőrgyógyászhoz elmentünk vele, negyed év múlva pedig kivágták. (Hogy miért nem lézerezés vagy fagyasztás volt a módszer nem tudom.)

Nem fáj egyáltalán a kivágása, hiszen érzéstelenítővel csinálják. Kb. Negyed óra alatt meg is van az egész.

Remélem segítettem :).

2013. jún. 18. 21:49
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindkettőtöknek :)
2013. jún. 19. 08:00
 4/6 anonim ***** válasza:

nem értem, én vagyok ilyen nyámnyila, vagy az orvos volt rossz, vagy tényleg nem fájt nektek az anyajegy levétel? nekem ma szedték le a hátam aljáról..nekem igen is nagyon fájt ! azt mondták a varratszedés fog fájni(a doktor az ellenkezőjét mondta, de soha ne higgyetek ilyenkor a dokiknak.SOHA) és..borzasztó egyszerűen..érzem a varratot , és áá.. :s egyik bnőmnek a hátáról és a melkkasáról is szedtek le, a mellkasánál nagyon fájt neki. akkor milyen lehet hónaljnál? nem ijesztegetni akarlak, csak a tényeket írom le.

15/L

2013. jún. 19. 20:22
 5/6 A kérdező kommentje:
Háát.. az a baj,hogy nekem nagyon érzékeny bőröm van :S
2013. jún. 20. 08:41
 6/6 anonim ***** válasza:

*előző vagyok*

én a helyedben otthagynám és leszarnám. :'D

2013. jún. 29. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!