Mit mondjak anyának? 13/L
Figyelt kérdés
Még csak 13 vagyok,de már nagy a szőröm ott alul.Szeretném leborotválni (a gyantát nem bírom),de anya mindig bejön a fürdőszobába,amikor zuhanyzok,és leszidna,amiért ilyen fiatal korban borotválkozok ott lent,pedig már nagyon idegesít,főleg hogy beköszöntött a strandidő... Tudom,hogy elég lenne a bikinivonalat borotválni,azt eddig is borotváltam (anya tudta nélkül,de nem vette észre),de így is nagyon idegesít a szőr.Mit csináljak? :/2013. jún. 16. 15:27
1/7 anonim válasza:
mondd ezt így el neki,hogy ez téged zavar és melegít meg hogy strandon se lenne jó...:)
én 15 éves vagyok és nekem anyukám 13 évesen megengedte,mert tudta hogy ez a higiéniához tartozik:)
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi,megpróbálom,csakhogy én nem az a szókimondó típus vagyok. :)
2013. jún. 16. 16:17
4/7 anonim válasza:
Szimplán zárd be a fürdőszoba ajtót, vagy ha nem lehet, mondd meg neki, hogy ne jöjjön be míg fürdesz, mert neked kellemetlen.
5/7 anonim válasza:
Én nem szóltam róla. Nem hiszem, hogy anyum megértene, ő sem sűrűn szőrtelenít intim részen. Engem viszont zavar, fogtam rövidre vágtam ollóval, aztán leborotváltam. Persze első alkalommal ez kicsit több idő volt, ezért úgy csináltam, amikor egyedül voltam itthon. Utána pedig már azt a kis rövid szőrt leborotválni pár perc alatt meg lehet csinálni zuhanyzás közben. :)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
2013. jún. 17. 07:41
7/7 anonim válasza:
Vagy csak vágd le rövidre és a bikinivonalat borotváld. Én is azt csináltam évekig, nekem úgy kényelmes mert azért kulturáltabb mint a dzsungel, mert csak olyan 2-3 mm, viszont a borotválás macerás, és iszonyatosan viszket mikor elkezd nőni. Ha a pasim nem a csupaszt preferálná, visszatérnék ehhez a technikához. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!