Ombrés festés tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Barna hajam van és szeretnék vörös ombrét csináltatni bele. Ti hol csináltátok? Tudnátok olyan helyet tanácsolni ahol NORMÁLISAN csinálják meg és nem rontják el? Köszönöm:)2013. jún. 15. 17:22
1/3 anonim válasza:
Szia! Csakis Kárándi Ágota! Legjobb! Ági hajhosszabbító stúdió vagy Ági hajhosszabbítás néven keresd facebookon! Ő csinálja sok ismert ember haját, meg pl tv műsorokban is, rendezvényeken is (pl comet) ő csinálja a fellépők haját! Pl Dukai Regi és Muri Enikő haját is ő csinálja!
2/3 anonim válasza:
Szerintem ne csináltass Ombrés hajat,mert már minden 3. embernek olyan van és szerintem ne állj be a sorba.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm az első választ:) Igen tudom. de mindenkinek szőke ezért a vörös/bordó kicsit elütne és másabb lenne. Majd meglátom :)
2013. jún. 18. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!