Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ombrés festés tapasztalatok?

Ombrés festés tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Barna hajam van és szeretnék vörös ombrét csináltatni bele. Ti hol csináltátok? Tudnátok olyan helyet tanácsolni ahol NORMÁLISAN csinálják meg és nem rontják el? Köszönöm:)

2013. jún. 15. 17:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia! Csakis Kárándi Ágota! Legjobb! Ági hajhosszabbító stúdió vagy Ági hajhosszabbítás néven keresd facebookon! Ő csinálja sok ismert ember haját, meg pl tv műsorokban is, rendezvényeken is (pl comet) ő csinálja a fellépők haját! Pl Dukai Regi és Muri Enikő haját is ő csinálja!

[link]

2013. jún. 15. 18:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ne csináltass Ombrés hajat,mert már minden 3. embernek olyan van és szerintem ne állj be a sorba.
2013. jún. 17. 19:48
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm az első választ:) Igen tudom. de mindenkinek szőke ezért a vörös/bordó kicsit elütne és másabb lenne. Majd meglátom :)
2013. jún. 18. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!