Mi legyen a pattanások kezelésében a következő lépés?
Figyelt kérdés
tehát kb 6-7 hónapja szedem a sotret gyógyszert, amivel már elértem, hogy újabb pattanások jönnek ki. viszont sajnos a régieknek eléggé megmaradt a helye, úgy értem ilyen pirosas folt van ott, és ezek már elég régen megvannak. tudom hogy vannak kifejezettem erre való hámlasztások stb... de ezeket a sotret miatt nem lehet alkalmazni egy darabig, mivel érzékenyebb a bőr. sőt még a szedés befejezése után sem pár hónapig. tehát a kérdésem egyik része az lenne, hogy mit tudok ezekkel csinálni, hogy legalább halványodjanak? a másik kérdésem az lenne, hogy maradt pár mitteszer, azt nem tűntette el a gyógyszer, tényleg nem sok (3-4db) ezeket óvatosan kinyomjam (persze kiáztatom, gőzölöm stb...)? mert így nem túl szépek, csak félek hogy heges lesz az érzékenyebb bőr miatt, vagy begyullad, mert így már jártam.2013. jún. 14. 23:59
1/3 anonim válasza:
Miért kezdtél el gyógyszert szedni? Kozmetikus küldött bőrgyógyászhoz?
2/3 A kérdező kommentje:
elírtam a szöveg elejét, szóval újabb pattanások NEM jönnek ki.
2013. jún. 15. 10:45
3/3 Nature Sandra válasza:
PIHENTESD! Ez a legfontosabb! Nagyon óvatosan ki lehet nyomni, de tényleg óvatosan mert baromi érzékeny ilyenkor a bőr, te is tudod. Én alapozót használok, hogy ne látszódjon a pirosság, és a hegek.
Fényvédő krém, pl. Eucerin [link]
Ebből van éjszakai krém is.
Hidratáláson van a hangsúly! Személy szerint clarins alapozót használok, de van la- roche posay is. "Nem miteszerképző" feliratot kell keresni az alapozón.
És a kezelés után 4-5 hónap múlva pedig a dermabrázió lesz a megfelelő.
Én 9 hónapig szedtem 20 mg-ot. Csodaszer. 1 hete lett vége a kúrának, védem a naptól, hidratálom, és gyönyörködöm benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!