Hogyan lehet igy behullámositani a hajat?
én sörrel szoktam:)
fodrász ismerőstől hallottam és bevált:)
ráadásul ki sem rugja a hajam a hullámot(ami más módszernél igencsak hamar bekövetkezik)
szóval: megmosod rendesen ugy a hajad ahogy szoktad. Sampon balszam mi1éb.aztán ezt leöblited. Utána 1 döböz sörrel(sztem nem keell 1 egész doboz, persze ez függ a haj hosszuságátol)na ezt ráöntöd, de nem mosod ki(nyugi nem lesz szaga, az alkohol elpárolog nemsokára:)) aztán kicsit kinyomkodod törölközőlel, de ne nagyom csak h ne csöpögjön)ekkor tehetsz rá 1 kis habot.aztán turbánt teszel a hajadra) kb 10-15percig rajta hagyod és ezután kezd el ugy szárítani, hogy előre dobod ahajad, az a legjobb ha van olyan masszirozos vég a hajszáritodon...közben még tehetsz rá habot, ahogy látod...majd a végén 1kis lakk, de az sem muszály és nekem szép hullámos marad akár több napig is:) próbáld ki, nincs veszteni valód
Hát igen igen..
nekem ilyen hajam szokott lenni ha úgy van kedvem :D
de h hogy kell? hát ez egyszerű..
Hajvasalóval...csak annyi h befogod a hajad mintha vasalni akarnád, de amikor elkezded lefelé húzni akkor közbe csavarod..
én ez este szoktam megcsinálni és nem fújok rá semmit mert ha alszok akor pont olyan lesz mint azon a képen..
remélem érted amit magyarázok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!