Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy lehet félhosszú hajat...

Hogy lehet félhosszú hajat behullámosítani?

Figyelt kérdés

Az a baj, h nincs haj csavaróm, se sütőm /volt, elromlott/ és hát van két fajta hajvasalóm /az egyik kisebb, a bátyámé/ a másik meg nagyon vastag... Gondoltam rá, h a kicsivel loknikat csinálok, de sajna be van borítva ilyen anyaggal, ami miatt ott nem melegedik be...

Van viszont a hajszárítómhoz tárcsa/diffúzor, amit ha jól tudom ara használnak, de nem tudom hogyan lehet.

Remélem értitek mire gondolok.

Félhosszú hajam van, nagyonnagyon vastag és sűrű + dús is, és hát se nem egyenes, se nem hullámos, olyan kiálló az egész, ezért vagyok problémában...

Előre is köszi (:

2009. szept. 9. 19:29
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Fond be vizesen,ha úgy megszárad,garantáltan hullámos lesz !
2009. szept. 9. 19:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
tépj jó 10 cmes rongydarabokat,nedvesítsd be őket.fogj egy tincset és a végétől kezdve tekerd fel rá és kösd meg a végét.Aludj így vele,majd reggel hajlakkozd be,várd meg míg megszárad és bogozd ki a csomót,és a textil darabot húzd ki,de ne tekerd le a hajad róla!Amikor minddel megvagy,nedvesítsd be a kezed és túrd meg.Ha sok textilt kötést használsz göndör lesz,ha kevesebbet akkor erősen hullámos:)
2009. szept. 9. 20:20
 3/6 A kérdező kommentje:

utolsónak: nagyon tetszik az ötlet, csak nem nagyon értem, email-t pedig nem tudok neked írni... esetleg, írnál nekem, mert nagyon jól jönne a segítség? (:

1.-nek: kösziii, kipróbálom (:

2009. szept. 13. 09:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Jajj mintha magamat hallanám...ugyanilyen a hajam. Nekem is voltak vele gondjaim. Az első 2 tincsemet szoktam besütni. De 2hónapja póthajam van, és most megnyíltak előttem a lehetőségek. Sokmindent ki tudok hozni belőle.

Te pedig konzultálj egy fodrásszal, tuti tud tanácsot adni.

2009. szept. 13. 10:33
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

én is azt szoktam mint a 2. nekem is bevált

mennyibe kerül egy póthaj?

2009. szept. 13. 14:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Jó ötlet amit a 2. írt! :)
2009. dec. 29. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!