Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajnövesztés gyorsabban ....

Hajnövesztés gyorsabban . Tippjeid?

Figyelt kérdés

Szeretném megnöveszteni a hajamat.

annyit tudok,hogy egy vital-c hajnövelő szerrel gyorsabban nő a haj.

Tudom még,hogy ha masszírozoma fejbőrömet,akkor beindul a vérkeringés,és gyorsul a növése a hajnak.

Azt is hallottam,hogy ha felváltva hideg-melegg vízzel zuhanyzom,akkor is gyorsul.

Ezek közül melyik igaz??

És ezeken kívül mit ajánlotok hajápolással kapcsolatban?Tippek??

Ja és olyanokat is kérnék szépen,hogy mi gyorsítja még meg a hajnövést ;)

Köszi Puszi :)

2009. okt. 10. 19:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szívesen! :)
2009. okt. 14. 12:58
 12/13 anonim ***** válasza:

igaz már rég jártak erre, és gondolom nőtt már a hajad két év alatt :D:D:D , de megosztom azért tapasztalatomat :D

nekem a ricinusolaj jött be nagyon , gyógyszertárban veszem, kúriaszerűen használom . 3 hónapig kenem, langyosan kenem a fejbőrömre , hajsapkát teszek rá és egy meleg törölközőt, amennyi időm van de minimum fél órát rajta hagyom és utána kimosom szokásos módon !

A Bánfit én is használtam, egy titka van , hogy 3-4 hónapig minimum heti 3 szor kell használni és utána érezhető csak a hatása , használat közben nem , én ezt tapasztaltam , de megindul, mint a kender. De a ricinusolaj jobban bevált nálam !

2011. dec. 19. 19:16
 13/13 A kérdező kommentje:
köszi!! képzeld,nőtt a hajam,de véletlenül beleakadt egy pengébe és levágta a felét,úgyhogy a másik felét kénytelen voltam levágni,kb vállig érőre(pedig amúgy már mell alatt ért a hajam).De most már megint kb mellig ér és nagyon nagyon nagyon várom már hogy megnőljön,és köszi a tippeket!!:))
2011. dec. 29. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!