Hajnövesztés gyorsabban . Tippjeid?
Szeretném megnöveszteni a hajamat.
annyit tudok,hogy egy vital-c hajnövelő szerrel gyorsabban nő a haj.
Tudom még,hogy ha masszírozoma fejbőrömet,akkor beindul a vérkeringés,és gyorsul a növése a hajnak.
Azt is hallottam,hogy ha felváltva hideg-melegg vízzel zuhanyzom,akkor is gyorsul.
Ezek közül melyik igaz??
És ezeken kívül mit ajánlotok hajápolással kapcsolatban?Tippek??
Ja és olyanokat is kérnék szépen,hogy mi gyorsítja még meg a hajnövést ;)
Köszi Puszi :)
Tudom szívem h kivagy :P
Bánfim nekem is vaaan :P
Türelem, attól majd gyorsabbnak fog tűnni.
Viccet félretéve, a hajpótlást nem javaslom, mert egyik technika sem tesz túl jót a hajnak. Persze az egészet nem roncsolja, de ha a tövéhez fonnak vagy ragasztanak, erősítenek valamit, akkor azokat a tincseket károsíthatja. Nem beszélve arról, hogy drága és kb másfél havonta újra kell menned, mert lenő és nem is fájdalmatlan beavatkozás. Nekem is volt, csak onnan tudom.
Ő....hideg vízzel nikább ne öblítgesd a fejed, mert egyszer megfázik a fejbőröd 1 hónap alatt kihullik a hajad 80-90%-a...ismerek olyat akinek ez sikerült!
Úgyhogy azzal óvatosan, és a Banfit tudom ajánlani emg egy vitamintablettát még szedj mellé, mert a haj hiába akar nőni ha nincs mit beépíteni akkor vagy nem nő vagy gyenge lesz!
Itt a link, innen rendeltem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!