Nőhet annyit a a hajam szeptemberig, ha most a fülem alatt 2 cm-ig ér, hogy a fodrász kontyot csináljon belőle?
Figyelt kérdés
Tudom, sok ezer ilyen kérdés van, de levágattam a hajamat a héten. Most a fülem alatt ér kb. 2 cm-rel. Szeptemberig megnő annyira, hogy a fodrász kontyot tudjon csinálni belőle?2013. jún. 14. 17:26
1/11 anonim válasza:
Az egészséges haj havonta kb 1 cm-t nő, szóval nem hiszem, hogy addigra megnő olyan hosszúra, hogy kontyot lehessen csinálni belőle.
2/11 anonim válasza:
Biztod hogy nem fog megnöni olyan hosszura hogy kontyot lehessen belöle ...
3/11 anonim válasza:
Biztos hogy nem fog megnöni olyan hosszura hogy kontyot lehessen belöle ...
4/11 A kérdező kommentje:
De vállig érő hajból lehet kontyot csinálni, nem? -.-
2013. jún. 14. 18:18
5/11 A kérdező kommentje:
Na jó, megnéztem tüzetesebben a hajamat, és a vállam fölött ér kb. 1 cm-rel.
2013. jún. 14. 18:53
6/11 anonim válasza:
Nem azért, de ne kérdezd meg mások véleményét, ha utáni úgyis csak flegmázol a válaszolókkal...
Nekem vállig érő hajam van, és bár össze lehet kötni, kontyot nem lehet csinálni belőle, mert túl rövid hozzá. Ha nem akarod, akkor ne hidd el, legfeljebb szeptemberben ki kell majd ábrándulj.
7/11 A kérdező kommentje:
Jó, igazad van. Nem flegmázok. Egyébként csak hirtelen felindulásból feltettem egy kérdést, pedig tudom, hogy bőven vállig érő lesz a hajam szeptemberben, ugyanis annyit megnő. És vállig érő hajból simán lehet több szép kontyot is elkészíteni, én is meg tudom csinálni. Hát még a fodrász!
2013. jún. 14. 19:15
8/11 Rékaaaaaaa válasza:
Ha annyira erősködsz, hogy lehet csinálni vállig érő hajból kontyot (egyébként NEM lehet), akkor miért teszed föl a kérdést, és miért kezdesz el vitatkozni azokkal, akik veszik a fáradságot, és válaszolnak???? -.-"
9/11 A kérdező kommentje:
Képzeljétek el, szeptemberben a vállig érő hajamból gyönyörű konty készült!
2015. dec. 7. 20:08
10/11 anonim válasza:
Ha rám hallgatsz elfelejted a stock esküvői nyoocvanas évekből itt ragadt, szétlakkozott műhajat és valami természetes megoldást választasz ami ki is néz valahogy (a tiara, a kesztyű szintên kuka).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!