Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 173cm magasság,112cm mellbőség...

173cm magasság,112cm mellbőség,78cm derék,105cm csípő bőség nagyon sok? Súlyomat nem tudom, nem akarom megnézni előre. Fogyózok és a végén szeretném, csak megnézni, de kíváncsi vagyok a tippekre. Tippelnétek?

Figyelt kérdés
2013. jún. 14. 08:04
 1/4 anonim válasza:
Ezt így annyira nem lehet megállapítani, ha feltennél egy képet úgy hogy látszik benne az alakod úgy már jobban lehetne véleményezni, a fogyókúrának meg mi értelme ha azt se tudod hány kiló vagy? Lehet hogy fogyózol de nem is hatásos és nem fogysz tőle hanem maradsz ugyan ennyi. Vagy akár még 1-2 kilóval több leszel.
2013. jún. 14. 09:16
 2/4 A kérdező kommentje:

102 kiló voltam 2 hónapja, most megmértem magam mégis és 82 vagyok, szerintem ahhoz képest jól haladok. :)Sokat futok és keveset eszek többször, ja és sokat dolgozok, csak ennyit csinálok. Szeretném megtartani igen :) A mértéktelen evéstől sikerült elhíznom ennyire. Akármit csináltam is, közbe nasiztam...aztán 55kg ról 102-re felmentem 5 év alatt. Most meg olyan nehezen megy le, de nagyon örülök már ennyinek is :)

Köszi a választ :)

2013. jún. 14. 09:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha ez segit: en is 173 cm vagyok,a parametereim:

csipo 90

derek 67

mell 87

57 kg vagyok,de en meg egy picot ducinak erzem magam. A lenyeg nem a centikben es a kilokbam van,hanem,hogy hogyan oszlik el rajtad.Pl baratnom ugyanilyen magas,mint en,85 kg,de jobb teste van,mint nekem.

2013. jún. 14. 15:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát elég telt lehetsz de ettől még simán lehetsz akár szép is. A fogyókúra nem fog ártani már csak egészségügyi szempontból sem.
2013. jún. 14. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!