Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ilyen hajjal (kép lent) mit...

Ilyen hajjal (kép lent) mit kezdhetnék nyárra?

Figyelt kérdés

Levágatni nem akarom, mert meg akarom növeszteni hosszúra, de most olyan semmilyen. 1 éve volt kb dauerolva, de már kezd kiegyenesedni, és most ilyen se nem egyenes, se nem göndör. Mit csináljak vele?

[link]

2013. jún. 13. 13:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
száritsd meg egyenesre.
2013. jún. 13. 13:39
 2/14 A kérdező kommentje:
Néha kivasalom, mert ha csak fésülve szárítom akkor nagyon hülyén áll, vasalva szép egyenes, olyankor jó, de nem akarom minden mosás után kivasalni, így is száraz, az végleg tönkretenné :(
2013. jún. 13. 13:45
 3/14 anonim ***** válasza:

a gyakori vasalás-szárítás tényleg nem jó ötlet :)

esetleg ha befonnád ? :) Én így vészeltem át, amíg ilyen hosszúságú hajam volt. Hol befonva, hol a fonás általi hullámokkal dobtam fel :)

2013. jún. 13. 13:47
 4/14 A kérdező kommentje:
A fonásokat imádom, nyárra praktikus és jól is néz ki, csak nem tudom magamnak befonni :D Anyum néha megcsinálja, ha van ideje, vagy barátnőm, de hát nem tudják mindig :P Pedig jó lenne :D
2013. jún. 13. 13:58
 5/14 anonim ***** válasza:
akkor gyakorold :)
2013. jún. 13. 14:53
 6/14 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik így is :)
2013. jún. 13. 15:11
 7/14 anonim ***** válasza:
Vagy csavard be csigákra (amíg össze nem ugrik a csavarástól),vizesen és tűzd meg hullámcsattokkal.Nem kell fonni.de hullámos lesz.
2013. jún. 13. 16:32
 8/14 anonim ***** válasza:

Uh, nekem nagyon tetszik a hajad! :D

Mutatnál képet arról, amikor még göndör volt? Nagyon kíváncsivá tettél...

2013. jún. 13. 16:35
 9/14 A kérdező kommentje:
Tényleg tetszik? :D pedig most pont olyan semmilyen :D mindjárt megnézem, van-e képem akkorról mikor begöndörítettem :)
2013. jún. 13. 17:02
 10/14 A kérdező kommentje:

Egy ilyen képet találtam a gépemen: [link]

A jobb oldali rögtön a fodrász után készült, bár ez még másfél éve kb, akkor még melír is volt a hajamban :D A színeket ne nézd, nagyon fura zöldes, anya telefonjával csináltuk, a minősége nem az igazi. :D

A bal oldali meg pár hónappal később. Ebben az állapotában tetszett nekem :D

2013. jún. 13. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!