A lányoknak miért kell leborotválni a lábukon a szőrt?
nem kell.
Azért szokták mert társadalmi elvárás, a nőről kialakított képnek való megfelelés, miszerint a nő nem szőrös. Így nagyon sokan élnek a lehetőséggel, de ugyanakkor nem mindenki.
Nem kell!
De ha belegondolsz mennyivel jobb érzés végighúzni a kezed egy selymes anyagon mint egy smirgli papíron... de persze semmit sem muszáj!
Mert nem szép látvány és sokkal jobb érzés a selymes bőr, mint a smirgli, ahogy előttem írták.
N
Szebbnek lehet szebb meg jobb a tapintása. De ez az egész egy biznisz, a szőrtelenítősdi. Azt nevelték belénk - a társadalomba, hogy ez a természetes, a csupaszság. Mennyit kaszálhatnak a cégek ezzel? Hiszen vesszük a jobbnál jobb krémet, borotvát, gyantát... Persze, hogy ezt reklámozzák nekünk: légy csupasz, hogy a pasiknak tetsszél! Mert a nő nem ember csakúgy mint a férfi?
Én is szedem a szőrt megmondom, de én is csak az elvárásnak teszek eleget, de van hogy nincs kedvem. A barátom úgyis szeret ha szőrmók vagyok, bár igaz szokta mondani hogy jobb ha sima. Magáról is ezt gondolja, folyton szőrtelenítené magát... Hát nem értem miért.
Holott amúgy ha a csupaszság volna az alap, nem nőne szőr rajtunk. Nem igaz?
az biztos hogy nem társadalmi elvárás miatt,én egyszerűn nem tartom esztétikusnak a szőrös női lábat ezért borotválom
amúgy nem csak látványra de érzésre is sokkal jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!