Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki ad magára és tetszeleg a lányoknak, az máris "páwa", vagy "pózer"?
A pávák díszes farktollai azért vannak, hogy tetszelegjenek a nőstényeknek. Szóval igen, azok.
Egyébként szerintem nem gáz, ha valaki foglalkozik a külsejével (én is foglalkozok), de egy férfi nehogy már annyi időt töltsön a tükör előtt, mint egy lány. És a ruházkodás tekintetében is van egy bizonyos szint, amit nem kéne átlépni.
Én tetszem a lányoknak.Viszont sem pózer sem páwa nem vagyok.
Szimplán egyszerűen még is jól öltözöm.Ami viszont sok lánynak feltűnik.Végre egy olyan srác aki nem majmolódik.Van stílusa és megjelenése
vicces, hogy ennél a témánál mindenki a jól megismert "kristófot" hozza fel
nem baj ha valaki ad magára, igényes és ápolt, csak azért metroszexuális irányba ne kanyarodjon át
# 7
Egyesek számára sok itt a gyk-en.
Szia!
Szerintem ízlések és pofonok. Nekem is fontos az öltözet, és bár vannak sokan, akik egyáltalán nem figyelnek a ruhájukra, szerintem sok pasi "túl divatosan" akar öltözködni.
Tudsz esetleg képet mugtatni, hogy milyen külsőre gondolsz? Kerestem a neten képeket, akár ezek alapján is elmondhatod, kikre szokták mondani tapasztalatod alapján.
1) [link]
2) [link]
3) [link]
4) [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!