Hogy lesz göndörebb a hajam? Ha vizesen felcsavarom és egész éjszakára úgy hagyom, vagy ha vizesen felcsavarom, megszárítóm és úgy hagyom éjszakára?
Figyelt kérdés
bocsi a rossz fogalmazásért2013. jún. 11. 15:41
1/3 anonim válasza:
Elvileg sok különbség nincs a kettő között, viszont én azt ajánlom, hogyha nem is teljesen, legalább félig szárítsd meg a hajad. Nekem az a tapasztalatom, hogy kis eséllyel szárad meg reggelre a felcsavart haj magától. Én is próbáltam többször, de sajnos sosem száradt meg a hajam.
A legtutibb módszer, ha felcsavarod a hajad, megszárítod kb. félig, megvárod, amíg kihűlnek a tincsek, és csak akkor fekszel le aludni. Reggel pedig, amikor felkelsz egy kicsit átszárítod a hajad (kb. 10 perc), majd hagyod, hogy úgy felcsavarva kihűljenek a tincsek és amikor már kihűltek, akkor kibontod a hajad és fixálod.
2/3 anonim válasza:
Ebben a két esetben tök mindegy. Viszont jobb úgy csinálni, hogy majdnem megszárítod, utána csavarod fel (persze előtte valami jó fixálóval bekened), és így biztosan meg fog száradni reggelre.
3/3 anonim válasza:
Nagyon jó göndörítő habok vannak! Én a Fructis márkát használom, de a Wellaflexes is nagyon jó. Én az illata miatt döntöttem az elsőnél, nekem jobban bejön. Törölközőszáraz hajon eloszlatod, úgymond beleborzolod a hajba, majd hagyod megszáradni. Szerintem nagyon jó! Ha rám hallgatsz, nem veszel 5-ös erősségűt, mert nagyon kemény lesz tőle a hajad, nem szép látvány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!