Most melírozta a hajam a fodrász, de valami iszonyatos lett. Sárga az egész vagyis csak ahol melírnak kellene lennie. Mi lesz, ha rákenek egy színezőt?
Figyelt kérdés
Ilyen fejjel nem mehetek ki az utcára, úgy néz ki, mintha magamnak csináltam volna a fürdőszobában vagy még annál is rosszabb :(2013. máj. 17. 15:07
1/9 anonim válasza:
Szar volt a fodrászod.Inkább fesd be valami sötétre.
2/9 A kérdező kommentje:
Tudom :( ilyen béna fodrásznál még nem voltam, csak azért mentem hozzá mert anya odajár és az enyém meg szüléi szabin van...kidobtam egy csomó pénzt az ablakon. De ha most rákenek bármit színezőt vagy festéket nem teszi nagyon tönkre?
2013. máj. 17. 15:20
3/9 anonim válasza:
Menj vissza reklamálni, csodálom, hogy nem tetted azonnal.. kész röhej.. tűröd h egy fost csináljon a hajadból?
4/9 A kérdező kommentje:
Hogyne reklamáltam volna, de most mit tudok csinálni?! Semmit...nem jelenthetem fel azért, mert nem tud melírozni, a kérdésre válaszoljatok inkább így is elég ideges vagyok
2013. máj. 17. 15:55
5/9 anonim válasza:
Remélem nem fizettél neki...
Inkább egy jó fodrász.. azt mondom... mert lehet rosszab lesz ha otthon kísérletezel.
6/9 anonim válasza:
Most ne festess rá semmit, mert csak tönkreteszed a hajad. vegyél Schauma sampont ami ősz hajra van kitalálva, hamvasító van benne, azzal mosd meg. eltünteti a sárga színt.(hajszínező sampon, kék flakon) Remélem tudtam segíteni.
7/9 A kérdező kommentje:
Tudom mi az, ő is azzal mosta vagy 10 percig...nem segít nem hagyta rajta elég ideig...amúgy meg persze, hogy kifizettem, nem csinálhatok olyat, hogy nem fizetek, mert nem tetszik :S
2013. máj. 17. 16:13
8/9 anonim válasza:
SIMÁN BESZÍNEZHETED, MÉG MA. Eleve ezt kellett volna a fodrásznak is tennie, hiszen a szőkítőporral csak kiszedi az ember a hajból a pigmenteket, az árnyalatot meg kell adni egy színezővel, ez alap!
9/9 A kérdező kommentje:
neki úgy látszik nem volt alap! az ilyenek hogy mennek át a szakvizsgán...
2013. máj. 17. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!