Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha most hátközépig ér a hajam...

Ha most hátközépig ér a hajam akkor jövőre ugyanekkor mekkora lesz a hajam?

Figyelt kérdés

Helló!Tehát most hátközépig ér a hajam.Van oldalfrufrum és fokozatosan van levágva.Jövőre nyár környékén meddig fog érni?Nem használok semmi hajnövesztő szert.Minimum mennyit fog nőni?Ha nem vágatok belőle semennyit se egész végig?

Köszönöm a normális válaszokat!Sziasztok.Szép estét!

12L

2013. jún. 10. 18:07
 1/4 anonim ***** válasza:
1-2 mmtől 1 cmt is nőhet a haj egy hónapban, innentől azt hiszem ki tudod számolni. Te tudod mennyire gyorsan nő a hajad, attól még a végén eltöredezett szálakat levágathatod.
2013. jún. 10. 18:11
 2/4 anonim ***** válasza:
95%
Pont abban a korban vagy, hogy akár 10 centit is nőhetsz egy évben, éppen ezért könnyen megeshet, hogy hiába nő a hajad, ugyanaddig fog érni. ;)
2013. jún. 10. 18:30
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát már szeptember óta nem nőttem semmit.De a hajam remélem fog. Köszönöm a válaszokat!
2013. jún. 10. 19:48
 4/4 anonim válasza:

Az, hogy nem nőttél semmit azóta, nem jelent semmit. Én pici voltam és láss csodát, 20 évesen nőttem 7 centit. Onnan vettük észre, hogy a nadrágszár, amit anya levágott tavasszal, szeptemberre bokalengő lett:D

Amúgy egészséges, ha pár havonta vágatsz az aljából, úgy gyorsabban nő, ha a töredezett vége nincs és igényesebb is.

2013. jún. 11. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!