Töredezett, de zsíros hajra mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Sziasztok, a hajam töredezett, de hamar zsírosodik, és a töredezett hajvégre kéne valami, de nem tudom h mit, és ebben kérem a segítségeteket, h kinek mi vált be töredezett hajra?2013. jún. 9. 19:22
1/2 dor902 válasza:
Mindenkeppen 3 havonta legalabb vagass belole minimalisat, en tudom ajanlani a ricinusolajat, olivaolajat, es a vazelint. Ezeket csak a hajad toredezett vegere tedd mert kulonben tenyleg zsiros lesz de egyebkent apol es segit. Es persze a legfontosabb hogy ne vasald, es egyel sok vitamint!
2/2 anonim válasza:
Szia!
Nekem is ilyen a hajam, bár én mindig vágatom, ha már nagyon töredezett.
Egyébként én a zsírosság ellen hintőporral szoktam a tövét bedörzsölni, és nagyon bevált (bár nem mindegyik hintőpor olyan jó.)
A végét pedig nagyon zsíros hajpakolással szoktam bekenni, aztán alaposan leöblítem(de ahelyett jók azok is, amiket az előző hozzászóló írt).
Amikor pedig hajat vasalok, akkor ezt használom: [link]
Nekem nagyon bevált, azért írom, mert magamra ismertem a leírásodból, és hátha neked is beválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!