Mennyibe kerül körülbelül egy hajvágás? Női.
Vállig érő hajam van, és ilyenre szeretném levágatni fodrásznál:
Tudom hogy helytől is függ, de gondolom senkinek se mond túl sokat hogy Szekszárdon..:) Szóval kb. mennyibe kerülhet?
tényleg helytől függ
nekem volt, hogy 3000ért, van ahol 5000ért és van olyan szalon ahol 7-8000ért vágták :D mint látod elég nagy különbségek vannak :)
1. vagyok
nálunk 6000 nem számít soknak
Mitől függ: falu-kisváros-nagyváros-megyeszékhely mindenhol másabbak az árak, főleg ha van olyan réteg aki megfizeti. Függ az elhelyezkedéstől : pl belvárosban van-e
Függ még attól, hogy a fodrásznak kell-e szalont bérelnie vagy otthon dolgozik, mert a rezsi nem kis pénz. Függ attól, hogy minőségi cuccokkal foglalkozik-e (pl Kérastese, Tigi, L'Oreal professionals)vagy olcsóbakkal (Kallos, olcsó literes cuccok stb). Mivel a professzionális dolgok lényegesebben drágábbak így természetesen az ár is drágább lesz. Vagy gondolom más összeget kér egy idősebb néni a hajvágásért vagy egy folyamatosan képzéseken résztvevő mesterfodrász, mert ugye a képzések sem olcsók, a legtöbbjük százezres nagyságú, de fontos ahhoz hogy versenyképes tudása legyen :)
én csak simán vágatni akarok.
1.hozzászóló: megyeszékhely, de nem a belvárosban, és nem tudom hogy az övé e a hely, mert abban az üzletben van még körömlakkos és szoláriumos is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!