Mmilyen gyantát vegyek, ha még sohasem pròbáltam gyantázni?
Szeretnék átállni a gyantázásra borotváròl, mert unom már hogy 1-2 naponta kell borotválnom.
A gsqnta mennyire tartòs? Ha hozzászoknék a fájdalomhoz, nyár végére talán tudnék venni egy epilátort, az mennyire hatékony? L/17
Először mindenképpen kozmetikushoz menj el, aki jól meg tudja csinálni. Nekem anya szokta gyantázni a lábam. Epilátort ne vegyél, nekem is van, csak porosodik a fiókba, mert hiába gyantázom 3 éve a lábam, epilátorral jobban fáj...
Amikor megvan, mindig akkor növesztem meg abban az egy hétben és utána legyantáztatom. 2 hétig nagyon szép, utána kezdenek felbukkanni a szálak.
Az első pár alkalommal nagyon fog fájni, de én a saját lábamon látom, hogy a szálak kissé vékonyabbak és ritkult az egész. Bár nyáron több van.
Nem szeretnék kozmetikushoz menni.
Ti milyen fajtát használtok?
Köszönöm a válaszokat!
Muszáj lenne, egyedül nem fog menni. Megégetheted magad, az pedig nagyon kellemetlen. Nekem egyszer lett túl forró, nagyon csúnyán végigégette a lábam, fél évig megvolt a nyoma...
Melegíthető patronos gyantát használunk, mikróban fel lehet melegíteni. A hideg gyanta nekem nem vált be. Amúgy a piacon szoktuk venni, teljesen no-name, de a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!