Mennyire használnak ezek a szappanok? (Mannaszappan)
Érdemes ezt megrendelni?
Eléggé pattanásos, mitesszeres a bőröm, fürdés után nagyon kiszárad és pirosodik, de rá pár órára meg teljesen zsíros. Próbáltam már minden krémet, kenőcsöt amit gyógyszertárakban lehet kapni, de egyik sem vált be, sőt csak rosszabb lett a helyzet. Érdemes ezt a csomagot megrendelni? Eléggé el vagyok keseredve, hogy ilyen csúnya bőrrel kell élnem, gondolkoztam már lézeres kezelésen is, de az meg elég drága mulatság :(. Egyébként ezt használhatják férfiak is? Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!!
Én múlt héten rendeltem egy Ében mannaszappant, mert nagyon pattanásos, mitesszeres és zsíros volt a bőröm. Már az első használat után puhább lett és azóta egy pattanásom sincs. :) Nagyon meg vagyok vele elégedve, ráadásul felkészültem rá hogy mivel szappan szárítani fog, de nekem egyáltalán nem szárította a bőrömet, sőt! Bár ez gondolom emberfüggő.
Szerintem bátran rendeld meg, férfiak is használhatják, nincs nemhez vagy korhoz kötve. :) Egy próbát mindenképpen megér.
16/L
Én már többször rendeltem tõlük, csak ajánlani tudom :)) napi 2x ha megmosod velük az arcodat, kevésbé lesz zsíros a bõröd,mondjuk nekem nem tüntetteel teljesen a pattanásaimat, de nem is eszek túl egészségesen,nem sportolo, keveset alszok,sokat idegeskedek, de hogyha ezeket a hibákat kijavítom,nekem ks el fognak tûnni :)
A legjobbak:
-ha szárítani kell a pattikat, akkor : COCO teafaolajas szappan (ezzel ne moss rendszeresen arcot mert nekem úgy kiszárította,hogy ha grimaszoltam,sajgott az arcom :( )
-ha tisztítani kell: Virágszirom szappan,narancsos repas szappan
-ha puha bõrt akarsz: mézes-kecsketejes szapan
-arcradírnak: COCO sószappan
Ében szappant meg most rendeltem, meglátjuk majd,hogy milyen :)
Amit még nagyon szeretek tõlük, az a Fénylõ mosoly ajakbalzsam,meg a kamillás virágvíz :))
Amúgy sajnos nem olyan olcsó mulatság az egész, rendelsz egyszerre 3-4 dolgot és van olyan 7000 Ft. De kitartanak két hónapig nálam a szappanok, szóval szerintem havi 3500 vegyszermentes szépségápolásért megéri :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!