Picit pattis az arcom. Milyen jo praktikak vannak? 14laany
Figyelt kérdés
olyanra lennek kivancsi ami megfizetheto es esetleg itthon eli tudom allitani. olyan kence... vagy barmilyen praktika kozmetikuson kivul.2013. jún. 7. 20:13
1/4 anonim válasza:
hát belső táplálás:
Pl élesztő evés.
Külső: méz+élesztő. Ezt kend fel az arcodra. A mézből elég nagyon kicsi is mer könnyen folyósodik a cucc.
Minden reggel hideg vízzel moss arcot.
És este szappanos vízzel. Plusz kend be utána hidratálóval.
Belső táplálásra van úgynevezett "szépség kapszula".
A legolcsóbb és hatásos Das Gesunde Plus Haar Vital Komplex a Dm-ben kapható. Igaz hajra és körömre találták ki de nagyon sokan tapasztalták már, hogy eltűnt tőle a pattanásuk.
Mivel pubertálsz így a hormonok a fő ludasok és nem tudok ezek mennyire lesznek jók neked.
2/4 anonim válasza:
Az előzőhöz még hozzátenném, hogy nem mindegy milyen szappannal mosol arcot. Próbáld ki a sószappant vagy körömvirágszappant. Mind a kettő nagyon jó. :)
3/4 A kérdező kommentje:
koszontem szepen! hasznos volt:)
2013. jún. 7. 23:09
4/4 anonim válasza:
szerintem ezek a házi praktikák semmire nem jók. szöszmötölhetsz vele meg minden, de ennyire igénytelenek ne legyünk. még aki meg sem engedheti magának, de legalább az arcunkra ne kenjünk mindenfélét.. amiket én próbáltam, azoktól az arcom csak rosszabb lett. menj el bőrgyógyászhoz, amit ő felir, az egy hét alatt rendbeteszi nagyjából az arcod. ne kenj fenj fel mindent az arcodra, amit olvasol. ide szakember kell, nem internet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!