Milyen házi praktikák vannak arra hogy gyorsabban nőljön a haj? Illetve mi jó hajhullásra?
Figyelt kérdés
Vékony szálú a hajam és nagyon lassan nő, erre kellene valami hogy gyorsabban nőljön és hogy megerősödjön illetve ne hulljon!2013. márc. 26. 11:18
1/6 anonim válasza:
Szia!
Bár nekem vastagszálú hajam van, de amikor a fodrászomnak arról panaszkodtam hogy húllik is (szte még normális a mennyiség) és nem nő (igaz akkor még vasaltamemiatt sem tudodd szegény) akkor a Forcapilt ajánlotta, amit patikában tudsz megvenni. 3 havi szedés ajánlott nekem 1 hónap után rengeteg babahajam nőtt, a körmöm is gyorsabban nőtt, aztán abbahagytam mert megoldottam a hajvasalás mentes életet:) nem hajhosszabbítással... Szóval Forcapil.
2/6 anonim válasza:
Én a ricinusolajra/ricinusolajos hajpakolásra szavazok. Ha szőke a hajad: 2-3 ek. riciolaj, hozzá vagy 2 ek. olaj (legjobb az extraszűz olíva, de ha sima, az is jó), pár csepp citromlé, tojássárgája és méz. Mikor szőke voltam így csináltam. Most visszafestettem eredeti hajszínemre (középbarna), és levágattam a csúnya részeket, mert iszonyat ronda volt a sok festéstől vasalástól, és úgy veszem észre szereti a hajam, és elkezdett nőni. Jelenleg csak ricinusolajat és olívaolajat keverek össze, majd picit mikróban felmelegítem, aztán rákenem a fejemre, befóliázom, és teszek rá egy szemeteszsákot is. Hagyom rajta, amennyi időm van, akár 4-5 órát is, majd megmosom Balea koffeines samponnal és balzsammal. Meg mellette most JutaVites hajbogyót is szedek, és abszolút nem vasalom a hajam. Most elég szép, csak nőne már vissza még gyorsabban :)
3/6 A kérdező kommentje:
én 4 hete csinálom azt hogy minden pénteken (eddig szer) bekenem este a fejem icinus olajjal de úgy veszem észre hogy mintha jobban hullana :/ lehet h valamit nem jól csinálok? Olyan sűrű az az olaj hogy alig tudom bekenni a fejbőrőmet és inkább csak a hajam tövében ragad meg :/ hogy csináljam? Keverjek hozzá vmit? Egy héten hányszor szabad bekenni? én úgy szoktam aludni és reggel megmosom. esetleg hallottatok már arról hogy ha élesztőt esztek mindne nap akkor nem hulik a haj? ez mennyire igaz?Még valami praktikát tudtok?
2013. márc. 26. 15:11
4/6 anonim válasza:
A ricinus olajhoz tojássárgáját is lehet keverni, úgy kimosni is könnyebb. Először hullhat tőle a haj, de csak az olyan hajszálak fognak, amik már teljesen élettelenek, hogy helyet adjanak az újaknak. És utána szépen megindul a növekedés! Mióta használom, nagyon sok babahajam nőtt.
5/6 anonim válasza:
Bánfi hajsampon + hajvitamin, hogyha biztos nem valami gyulladásos góc vagy egyéb betegség miatt hullik. :)
6/6 A kérdező kommentje:
és a bánfi hajszesz jó? Hogyankell akalmazni, milyen sűrűn, s mennyib kerl kb? használjam mellé a bánfi sampont is? Milyen eredményt érhetek el vele és mennyi idő alatt kb?
2013. márc. 29. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!