Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Heti 2x szolárium! Nagyon káros?

Heti 2x szolárium! Nagyon káros?

Figyelt kérdés
Én vagyok az aki bármennyit napozik, mindig mindenkinél fehérebb. Már elegem van ebből, ezért ezen a nyáron már tényleg szeretnék egy kis színt szerezni, de szoliban. Ha nyáron heti 2x kb 8percre elmegyek azzal nagyon sokat ártok a bőrömnek? 17/L.
2013. jún. 6. 19:10
 1/3 anonim ***** válasza:
nem ártassz,ha heti 2 x mész és megfelelő időre,ha nem égsz le nem lesz káros a szoli.mehetsz nyugodtan és használj krémet és radírozd le előtte a tested majd hidratáld jól és akkor tuti jobban lefog fogni.
2013. jún. 6. 19:44
 2/3 anonim ***** válasza:
ja most nézem,hogy 17 éves vagy és a legtöbb szoliban már ki van téve,hogy 18 év alatt nem lehet szolizni de biztos találsz még olyat ahol megengedik ,ugye tudod hogyan kell szolizni? mert van aki nyitott ajtóval és stb volt bent..
2013. jún. 6. 19:47
 3/3 A kérdező kommentje:

köszönöm:)

igen, csukott szemmel stb ezeket tudom. én fekvőbe fogok járni, már egyszer-kétszer voltam is, de akkor úgy emlékszem hogy egy 5cm rést hagytam rajta mert eléggé klausztrofóbiás vagyok.

2013. jún. 6. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!