öa khadi hajfestéknek rögtön látszik az eredménye? Mert még csak a lenövésemet se fogta be
Figyelt kérdés
2013. jún. 5. 17:03
1/9 anonim válasza:
rögtön szokott látszani :/ úgy kellene legalábbis.
Megfelelő ideig hagytad rajta? Megfelelő színt választottál? szilikonmentes volt a hajad?
2/9 A kérdező kommentje:
igen, citromot nem tettem bele, azt irta ne tegyek. sötétbarnát meg indigót. kevertem a kettőt. már bánom hogy nem tiszta indigot vettem csak de mondom, a lenövést se fogta be. fél ora és két óra hosszát irt elő, meg volt a két óra.
2013. jún. 5. 18:17
3/9 anonim válasza:
akkor nem tudom mi lehet a hiba :/ én sose teszek ezekbe citromot mindig működik nélküle is, 2 órának meg elegendőnek kellett volna lennie :/
Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni :(
4/9 A kérdező kommentje:
azért mélyülhet még három nap alatt?:(
2013. jún. 5. 18:35
5/9 anonim válasza:
hát ha most nem látod a jelét annak, hogy hatott, akkor kétlem, hogy lenne bármi is ami mélyülne :/
Nekem csak egyszer nem fogta be a henna a hajamat, amikor nem jól mostam meg előtte, így a tövén foltos lett, de más hibát már sajna nem tudok kitalálni.
Jó alaposan meg volt tisztítva előtte a hajad? Azt tudom, hogy az indigó csak a hennázott hajon tapad meg, van elég henna tartalma a keveréknek?
6/9 A kérdező kommentje:
100 gramm henna 100 gramm indigó. előtte meg pár héttel hennáztam. végülis csak megmostam... fél perces művelet volt, max egy perces.... de sose szoktam tovább. ettől lehet baj?
2013. jún. 5. 20:25
7/9 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy henna festés után közvetlenül kell feltenni az indigót, de antalvali.com-on utána nézhetsz :)Nem időfüggő, hanem haéákonyságtól függ a tiszta haj. Az a lényeg hogy ha zsíros akkor nem fogja be
8/9 A kérdező kommentje:
akkor elrontottam :( az olajos pakolástól tuti tele volt szilikonnal a hajam, hiába mostam meg, biztos többször kellett volna. az indigót pedig a hennához tettem, mert nem akartam teljesen feketét. végülis sötétült ugy veszem észre, de minimálisat. ha linkelem az oldalt ahonnan vettem a port, valaki tud nekem pontos utasitásokat irni hogy máskor hogy csináljam?
2013. jún. 6. 14:42
9/9 anonim válasza:
mint írtam antalvali.com-on találsz erről több infót. örülök, hogy megtaláltuk végül a megoldást :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!