Ahová műkörmöshöz jártok, ott mennyibe kerül a tipp zselé és a töltés?
Figyelt kérdés
Légyszi írjátok meg, hová jártok melyik városba!2013. jún. 5. 15:31
1/8 anonim válasza:
Hozzám pesten járnak, én vagyok a körmös, és nem csinálok tipes körmöt, mert randa, és több idő, mint az épített. Normális körmös egyáltalán nem csinál tipeset, a fent említett okok miatt. Tipes körmöt az csinál, aki nem tud építeni.
2/8 anonim válasza:
Remélem nem sok helyen csinálnak már tipes körmöt. Építtess inkább
3/8 A kérdező kommentje:
Juj, de le vagyok maradva! Amióta gyerekeim vannak (5éve) nincs körmöm. Előtte tipp zselé volt vagy 6 évig. :O Akkor is lehet építeni ha egyáltalán, de egyáltalán nincs semmi körmöm? Tövig le van rágva, Az egyik most olyan szinten, hogy már fáj. :( Ciki, nem ciki de 6 év műköröm után se sikerült leszoknom a körömrágásról és lassan visszatérnék az emberek közé, így meg nem maradhat. :p Ha lenne valamicske körmöm ezt az új gél lakkot választanám asszem. Mennyibe kerülnek most ezek a dolgok? Akkor egy épített köröm mennyi? És a töltése?
2013. jún. 6. 12:39
4/8 A kérdező kommentje:
Dunakeszin lakom.
2013. jún. 6. 12:40
5/8 anonim válasza:
Rágott körömre nem is szabad tipet ragasztani, egy jó körmös mindenre tud építeni. Mivel én tőled messze lakom, nem tudok ajánlani konkrétan senkit, viszont nézz körül a nails.hu vagy a mukorom.hu oldalakon, ott lakóhely szerint ki tudod választani a hozzád közeli körmösöket, és a munkáit is meg tudod nézni. Sokaknál fel van tüntetve az elérhetőségük, sőt weboldaluk linkje, így árakról is tudsz érdeklődni. Egyébként olyan 3000-től indulnak a körmök.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Szétnézek. :) Most megpróbálom picit megnöveszteni (belakkozom akkor nem rágom) és utána csináltatok valamit.
2013. jún. 6. 16:44
7/8 anonim válasza:
Szia! Dunakeszin a Lime Szépségszalonba menj Klaudiához, keress rá a facebookon. Olcsó és nagyon, nagyon ügyes.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2013. jún. 7. 11:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!