Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mik a szőke haj hátrányai és...

Mik a szőke haj hátrányai és előnyei?

Figyelt kérdés
Itt arra is gondolok, hogy roncsolódhat stb..
2009. okt. 7. 21:53
 1/8 anonim ***** válasza:
44%
többször kell festeni,mivel hamar meglátszik a kinövés :S
2009. okt. 7. 22:12
 2/8 anonim ***** válasza:
65%

Előnye, hogy az ősz hajszálak kevésbé látszódnak meg benne, így sokáig nem kell festetni... előnye még, hogy a szőkék szebbek, törékenyebbek általában, és a férfiaknak is jobban tetszik... :) (én amúgy fekete hajú vagyok).

Hátránya hogy sok a szőke nős vicc. :(

Az hogy mennyire törik, az sztem nem hajszín, hanem inkább hajtípus függő. Van egy 40 éves barátnőm, eredeti szőke, erős, dús, gyönyörű haja van, és még sose volt festve.

2009. okt. 7. 22:32
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
aki szőkén szexi,az feketén is az ;)
2009. okt. 7. 22:50
 4/8 A kérdező kommentje:

lehet..de nekem a fekete nem állna jól..szerintem..

meg az öregít is

2009. okt. 8. 07:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenkinek az a haj áll igazán jól, amilyen közelíti az eredetit. Nekem nagyon nem tetszik, ha egy fekete hajú csaj szőke akar lenni, vagy fordítva.. A szemöldök színével is nagyon kell passzolni... (2.válaszoló voltam).
2009. okt. 8. 09:18
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Előnye: fiatalos, nőies külső. Hátránya: már 1 hét után látszik a lenövés és sokkal töredezettebbé válik a haj mintha mondjuk barna vagy vörös festéket használnál. Én eredetileg is szőke voltam, aztán középiskola után fokozatosan kezdett sötétedni (először a tarkómnál), ígyí végül főiskolás koromban én is elkezdtem festetni. Amíg sötétebb árnylatot használtam nem volt gond, de aztán jöttek az egészen világos szőke árnyalatok, na azoktól tényleg törik. Az sem jó megoldás, hogy rövidebb frizura és rendszeres vágás, mert volt hogy már 2 hét után "kinőtte magát" a hajam a formájából és mehettem fodrászhoz. Most melíroztatom, sok benne a barna melír és inkább csak a fejtetőn és az oldalfrufrumban van nagyon sok szőke csík, így az összhatás olyan, hogy inkább szőkének nézek ki mint barnának és nem is roncsolja szét a hajamat.
2009. okt. 8. 09:34
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A szőke haj általában többnek tűnik, feltűnőbb, sokak szerint nőiesebb,szexibb,mint a többi szín,sőt, kevésbé látni a korpát, ha van.:)Ettől függetlenül erős túlzásnak tartom ,hogy a szőkék szebbek.Szerintem a legszebb színésznők mind sötét hajúak, egzotikusabbak, vonzóbbak, de persze ez az én véleményem. Akinek szép az arca, annak a sötét haj jobban kiemeli a vonásait, a szemszínét, míg a világos haj jobban besimul az arcba, kevésbé hangsúlyozza azt.Én természetes barna vagyok, de voltam már fekete, vörös, szőke és mindenki szerint a barna haj áll a legjobban.Már nem változtatnék a színén, a legtermészetesebb hajszín. Egy bizonyos kor után viszont ajánlott világosítani a hajat, mivel az fiatalít. A szőke hajjal nekem néha az a problémám, hogy sokan rosszul szívatják le és sárgának tűnik, ami az amúgy is sápadt bőrt mégjobban sápasztja.Találja meg mindenki a számára legmegfelelőbb hajszínt, ami illeszkedik az egyéniségéhez, bőrszínéhez, szemszínéhez és akkor vonzóbbá válik az ember.
2009. okt. 8. 13:43
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok. Még annyit kifelejtettem, hogy a legroncsolóbb hajszín tapasztalatom szerint a fekete, mikor ilyennel festettem, akkor a fél hajam kihullott, mióta barna vagyok, azóta helyreállt a hajam szerkezete, újból hangsúlyosabbá váltak a göndör tincseim. Azonban a szőke haj sem sokkal kíméletesebb a feketétől, úgy tudom a barna a legkevésbé roncsoló. Persze ez attól is függ, hogy milyen hajfestékkel festik,minél kevesebb ammóniát, oxyt, kemikáliát tartalmaz, annál kevésbé roncsoló.Nekem egyébként a szőkék közül a sötétebb, hamvasabb szőke tetszik, ami természetesebbnek tűnik, mint a világosabb jegesszőke-félék.
2009. okt. 8. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!