Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Olyan hajfesték márkák érdekel...

Olyan hajfesték márkák érdekelnének, amelyek nem károsítják a hajat, és 1000Ft alatt vannak. Segítség?

Figyelt kérdés
Hennás hajfestéket akartam venni, de amit kerestem, azt sehol nem lehet kapni, a többit meg nem ismerem. Valaki tudna segíteni, hogy melyek azok a hajfestékek, amelyek nagy választékban kaphatóak, és nem roncsolják a hajamat?
2013. jún. 4. 22:15
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
57%
pf
2013. jún. 4. 22:17
 2/18 A kérdező kommentje:
problémád van netán?
2013. jún. 4. 22:22
 3/18 anonim ***** válasza:
69%

akkor elmondom

1. nincs olyan hajfesték ami nem károsítja a hajat

2. főleg nem 1000huf alatt

2013. jún. 4. 22:32
 4/18 anonim ***** válasza:
hajszínezőt kipróbálod? Nem tartós, de ha nem szeretnéd károsítani a hajadat, akkor inkább ez. Előzőnek igaza van.
2013. jún. 4. 22:41
 5/18 A kérdező kommentje:

akkor elmondom:

1. bocs, hogy nem vagyok fodrász, és nekem a hajfesték és hajszínező ugyanaz. legalább is úgy tudtam, hogy ugyanaz.

2. az olyan érdemleges megjegyzésekre nem vagyok kíváncsi, mint a PF, azokat tartsd meg magadnak. nem hiába kérdezek, hisz ha nem tudok valamit, akkor valahonnan meg kell érdeklődnöm. ha meg ilyen morgós vénember módjára tudsz csak lereagálni egy egyszerű kérdést, akkor tényleg menj máshova. köszönöm

mi a különbség a hajfesték és a hajszínező között? (22:41-esnek) tudsz esetleg akkor valamilyen jó hajszínezőt ajánlani? vöröset akarok igazából. nagyon hullik a hajam, és erre ajánlották többen a hennát, de amelyik szín nekem tetszik, azt sehol nem találtam már meg (Venita Henna Color 9-es) :(

2013. jún. 4. 22:58
 6/18 anonim ***** válasza:
hú, hát nem vagyok ebben profi, szóval bocsi, ha esetleg félreinformállak. A festékek tartósabbak, nem kopnak ki (ha csak nem sötét a hajad és világosat kennél rá, na ekkor dobja le a felvitt színt), a színezők pedig kimoshatók, fokozatosan kopnak. Hajfestékekben található ammónia, azt hiszem ez váltja ki az allergiás reakciót, plusz emiatt tartós a hajfesték; míg a hajszínezőkben ez nincs meg. Ez az, amit minimálisan tudok. Azt sajnos nem tudom, hogy a színező milyen hatással van a hajhullásra, mert az lehet belső eredtű is, szerintem szedj rá valami hajerősítő kapszulát. Viszont inkább azt javaslom, hogy egy fodrászkellékesbe menj és ott tutira elmagyaráznak mindent!
2013. jún. 4. 23:05
 7/18 anonim ***** válasza:
ja, ajánlani azt nem tudok, mert én hajfestékkel festek, abból is Garniert, nálam ez vált be. Lehet, a színezője is jó, ezt ki kellene tapasztalni.
2013. jún. 4. 23:07
 8/18 A kérdező kommentje:

köszönöm a választ!

akkor a fodrászkellékes lesz, ő majd biztosan tud valami jó színezőt ajánlani.

eddig csak hajfestékkel festettem a középszőke hajamat barnára, majd vörösre, és elkezdtem lenöveszteni, mert nagyon hullott, és nem akartam, hogy még rátegyen egy lapáttal (orvosi vizsgálat folyamatban van, mert nem a festéktől van amúgy), és most kb ilyen ombre hatású a hajam, és nagyon csúnyán néz ki, hogy félig szőke, félig még vöröses, és ezt akarom valamivel lefedni.

2013. jún. 4. 23:15
 9/18 anonim ***** válasza:

akkor, ha megkapod a vizsgálat eredményét, akkor orvosnál kérdezz rá, festhetsz-e.

és szívesen :)

2013. jún. 4. 23:22
 10/18 anonim ***** válasza:
régebben én is szerettem volna hennával befesteni a hajam, rákérdeztem a fodrászomnál, ő azt mondta, hogy egyszer valakinek megcsinálta, de soha többet (nem fejtette ki, hogy miért, gondolom macerás). azt mondta, hogy ha nagyon szeretnék színt váltani, akkor vegyek ammóniamentes hajszínezőt. én a palette tone creme mahagónijával színeztem be végül. tetszett, szerintem szép volt. tök simán kikopott (tehát nem lenőtt, mint a rendes hajfesték). a sárga dobozos palette tone creme vagy color shampoo néven fut (melyik boltban melyik), de van egy rózsaszín dobozos színezője is a palette-nek, azt mondják az is jó.
2013. jún. 5. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!