Felül zsíros alul száraz hajra megoldás?
Figyelt kérdés
Egy héten kétszer mosom a hajam,mert úgy tudom,hogyha többször mosom,mint 2 alkalom akkor mindig zsíros lesz.
Nekem az a problémàm,hogy mosàs utàn 2nappal felül abezsírosodik,alul a hajvégeim pedig nagyon szàraz és szàlkàs. Próbàltam màr hajolajat hasznàlni,de nem sokat segített a szàraz részen.
Tudtok valamit ajànlani (sampon,olaj,kenőcs) amit jó a szàlkàt,gyenge,vékony,törékeny hajra? Ès olyan sampont ami a hamar bezsírosodó fejbőrnek jó?
2013. jún. 4. 20:34
1/3 A kérdező kommentje:
OFF: elnézést a bhibàkért.
2013. jún. 4. 20:36
2/3 A kérdező kommentje:
OFF: elnézést a.hibàkért.
2013. jún. 4. 20:36
3/3 anonim válasza:
Bármilyen sampon+balzsam jó rá.Én is pont így vagyok vele,és én a Schauma cotton fresht sampont+balzsamot,és egy hajpakolást hasnálok az Avonból.szerintem érdeklődj körbe,hogy milyen sampon való neked,estleg kérd ki a fodrászod véleményét,tanácsát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!