Ha használom az oriflame hair-x hajnövekedést serkentő samponját, és mellé kipróbálom a ricinus olajas hajpakolást, mert nagyon lassan nő a hajam. Akkor az nem lesz sok a hajamnak és nem kezd majd el tőle hullani?
Akkor hullhat tőle a hajad,ha:-sokáig hagyod rajta,pl 5-6 órákig fulladoznak benne a hajhagymák
-folpackba csavarod,és törölköző is van rajta,befüllednek a hajhagymák,kitágulnak a tüszők,és elengedik a hajszálat,ami ezért kihullik
-ugyan ez történik,ha éjszakára becsavarva fekszel le vele,és csak reggel mosod le
Ez se mindenkinél fordul előr,de azért benne van a pakliban.
Amit javaslok:csak 1-2 ó órára hagyd a hajad teljes hosszán,de a tövektől állj meg olyan 5 cm-re.Csak picit kekerd be,először pl,csak törölközőbe.
Ha nem történt baj,akkor később kenheted picit tovább a tövekhez.De már 1.alkalommal is jut feléjük,szóval ha akkor nem lett baj,akkor a következőknél se lesz.
Szóval a lényeg,hogy óvatosan:)
Ja ha nagyon félsz,akkor először csak kis helyen próbáld ki,pl hátul a tarkód felé.
Én 2 hete ricinusozom a hajam. Utánaolvasgattam, és volt több helyen, hogy teljesen normális ha az elején hull tőle a haj.
Pont most rendelek én is ilyen sampont, meg szerintem azt a szérumát is. Neked mennyi idő alatt nőtt 2cm-t a hajad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!