Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Gyorsitja a hajnövekedest a...

Shakinga kérdése:

Gyorsitja a hajnövekedest a Ricinus olaj?

Figyelt kérdés
Meg nem probaltam ki,de kiszeretnem,az irjon aki mar kiprobalta!Ha hasznal,akkor kb. 1 honap alatt mennyit nö a hajam?Nagyon tönkrement a hajam igy levagattam,szeretnem ha gyorsan visszanöne,de eleg lassan nö a hajam!Köszönöm a valaszokat!

2013. ápr. 26. 13:57
 1/8 anonim ***** válasza:

Én kb egy hónapig használtam heti 2-3szor és semmi változást nem vettem észre.

Ettől függetlenül most ujra megprobálom mert a legtöbb ember azt mondja hogy elég szépen segiti a haj növekedését.

Egyébként elég kellemetlen az illata,és nehezen is jön ki a hajból.

2013. ápr. 26. 14:13
 2/8 intrepid ***** válasza:
29%
Szájon át kell használni.
2013. ápr. 26. 14:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Semmilyen külső kence nem gyorsítja a hajnövekedést, mivel azt a génjeid határozzák meg. A ricinust meg más olajat sem szabad a fejbőrre kenni. Hajhullást okozhat, eltömíti a pórusokat. Valamint a kimosásához sok samponozás kell ami árt a hajnak és fejbőrnek is.
2013. ápr. 26. 14:38
 4/8 anonim ***** válasza:
a barátnőmnek nem használt:/ nemhinném hogy sok értelme van..
2013. ápr. 26. 15:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Nagyon sok mindenkinek erősebb, fényesebb lesz a haja tőle.
2013. ápr. 26. 16:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Arra figyelj, hogy nagyon jól mosd ki és a fejbőrödre csak óvatosan. És ne használd egy héten egynél többet! És ne várj csodát sem. Egy hónap alatt nem lesz nagy a változás, az csak kicsit később lesz szembetűnő
2013. ápr. 26. 17:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Szóval tisztázzunk 1-2 dolgot. Rá lehet kenni a fejbőrre, nem lesz tőle semmi bajod. Van akinek hullik a haja tőle, van akinek nem, nekem például alig. Ha mondjuk 5 órát hagyod fent, akkor több hajad kijön, ha csak 3-at akkor valamivel kevesebb. De ezeknek a helyére úgyis új hajszálak nőnek, tehát nem leszel tőle kopasz. Én és sokan mások is 1 héten 2-szer használjuk. Leggyakoribb az, amikor olíva olajjal keverik. Ha kicsit felmelegíted, akkor könnyebben kenhető. 2 használat után senki ne várjon csodát, kell egy kis idő, mire elkezd hatni, ami szerintem kb 1 hónap. Akár 3 cm-t is nőhet vele a hajad egy hónapban. 2-3 samponozára ki szokott jönni. Nem zsírosítja a hajad jobban, nem tömít el semmit. Ha felkented, kicsit felmelegíted hajszárítóval, zacsit húzol a fejedre, rá meleg sapkát és akkor mosod le, amikor akarod.

Én 2 éve használom szünetekkel, de semmi problémám vele.

De egyébként ezen az oldalon vannak hajas naplók, olvasgasd őket: [link]

2013. ápr. 26. 19:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. A honlapon beírod a keresőbe, hogy ricinusolaj és ott vannak a naplók.
2013. ápr. 26. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!