Gyorsitja a hajnövekedest a Ricinus olaj?
Én kb egy hónapig használtam heti 2-3szor és semmi változást nem vettem észre.
Ettől függetlenül most ujra megprobálom mert a legtöbb ember azt mondja hogy elég szépen segiti a haj növekedését.
Egyébként elég kellemetlen az illata,és nehezen is jön ki a hajból.
Szóval tisztázzunk 1-2 dolgot. Rá lehet kenni a fejbőrre, nem lesz tőle semmi bajod. Van akinek hullik a haja tőle, van akinek nem, nekem például alig. Ha mondjuk 5 órát hagyod fent, akkor több hajad kijön, ha csak 3-at akkor valamivel kevesebb. De ezeknek a helyére úgyis új hajszálak nőnek, tehát nem leszel tőle kopasz. Én és sokan mások is 1 héten 2-szer használjuk. Leggyakoribb az, amikor olíva olajjal keverik. Ha kicsit felmelegíted, akkor könnyebben kenhető. 2 használat után senki ne várjon csodát, kell egy kis idő, mire elkezd hatni, ami szerintem kb 1 hónap. Akár 3 cm-t is nőhet vele a hajad egy hónapban. 2-3 samponozára ki szokott jönni. Nem zsírosítja a hajad jobban, nem tömít el semmit. Ha felkented, kicsit felmelegíted hajszárítóval, zacsit húzol a fejedre, rá meleg sapkát és akkor mosod le, amikor akarod.
Én 2 éve használom szünetekkel, de semmi problémám vele.
De egyébként ezen az oldalon vannak hajas naplók, olvasgasd őket: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!