Mit csináltam rosszul?
Valószínű nem jó az epilátorod. Én is fiú vagyok, erős szőrrel, és az a tapasztalatom, hogy az epilátorok jó része sajnos gyenge nekünk fiúknak. Gyenge, puha női szőrhöz van nagy részük kitalálva.
A helyzet az, hogy mivel nem fogja meg elég erősen az epilátor csipesze a szőrt, kicsúszik közüle. Persze úgy érzed mintha kiszedné, mert meg is rántja a szőrt párszor, de aztán ahelyett, hogy kijönne, a bőr felszínén eltörik.
A megoldás egy jó epilátor, létezik ilyen szerencsére! :) Én már több típust használtam, több-kevesebb sikerrel. Eddig a mostani gépem az, amivel 100%-osan elégedett vagyok, nagyon szép munkát végez, gyorsan halad, és sokkal kevésbé fáj, mert csak egyszer ránt meg minden szőrszálat, ugyanis elsőre kihúzza, így nem töri bele. :)
Te hol epilálod magad? Mely részeiden viszi jól, és mely részeiden nem?
A mostani gépem nem az olcsóbbak közé tartozik, de nagyon jó gép, élmény használni, jókedvűen tudok vele epilálni, szemben a régiekkel, mert azokkal egy szenvedés volt. :)
A típusa:
Braun Silk-épil 7 Wet & Dry 7681 Legs, body & face
De tudomásom szerint az összes Silk-épil 7 típusnak egyforma epilálófeje van, csak a mellékelt tartozékokban, és a vízállóságban különböznek. Egyébként a meleg víz alatt való használat tényleg sokat segít a fájdalom csökkentésében. :)
Én évek óta epilálok, és sokat gyengültek a szőreim. Meg epilálás után eleve csak egy része nő ki, majd legközelebb másik része. Mivel eleve nem egyszerre nőnek a szőrök, így sokkal kevesebb nő vissza, mire újra epilálni kell. :)
Sokkal jobb, mint a borotválás, kinézetre is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!