Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináltam rosszul?

Mit csináltam rosszul?

Figyelt kérdés
Kb 3-szor epiláltam de eddig egy héten belül visszanőtt. És mikor befejezzem itt ott ilyen kis szőr tüszőket látok mintha borotváltam volna,de ha epilátorozom akkor meg érzem,hogy húzza. Mér nő vissza ilyen hamar? Meg mért néz ki úgy mintha borotváltam volna. (fiú)

2013. jún. 3. 09:30
 1/8 anonim ***** válasza:

Valószínű nem jó az epilátorod. Én is fiú vagyok, erős szőrrel, és az a tapasztalatom, hogy az epilátorok jó része sajnos gyenge nekünk fiúknak. Gyenge, puha női szőrhöz van nagy részük kitalálva.

A helyzet az, hogy mivel nem fogja meg elég erősen az epilátor csipesze a szőrt, kicsúszik közüle. Persze úgy érzed mintha kiszedné, mert meg is rántja a szőrt párszor, de aztán ahelyett, hogy kijönne, a bőr felszínén eltörik.

A megoldás egy jó epilátor, létezik ilyen szerencsére! :) Én már több típust használtam, több-kevesebb sikerrel. Eddig a mostani gépem az, amivel 100%-osan elégedett vagyok, nagyon szép munkát végez, gyorsan halad, és sokkal kevésbé fáj, mert csak egyszer ránt meg minden szőrszálat, ugyanis elsőre kihúzza, így nem töri bele. :)

Te hol epilálod magad? Mely részeiden viszi jól, és mely részeiden nem?

2013. jún. 3. 09:56
 2/8 A kérdező kommentje:
A hasam meg a mellkasom. Amúgy mi az epilátorod neve és drága?
2013. jún. 3. 10:02
 3/8 A kérdező kommentje:
Mind a két helyen élőfórdul hogy nem 100%-os
2013. jún. 3. 10:03
 4/8 A kérdező kommentje:
Jah és a lényeg. Fog így erősödni vagy nem annyira mind a borotvától?
2013. jún. 3. 10:04
 5/8 anonim ***** válasza:

A mostani gépem nem az olcsóbbak közé tartozik, de nagyon jó gép, élmény használni, jókedvűen tudok vele epilálni, szemben a régiekkel, mert azokkal egy szenvedés volt. :)

A típusa:

Braun Silk-épil 7 Wet & Dry 7681 Legs, body & face

[link]

[link]

De tudomásom szerint az összes Silk-épil 7 típusnak egyforma epilálófeje van, csak a mellékelt tartozékokban, és a vízállóságban különböznek. Egyébként a meleg víz alatt való használat tényleg sokat segít a fájdalom csökkentésében. :)

Én évek óta epilálok, és sokat gyengültek a szőreim. Meg epilálás után eleve csak egy része nő ki, majd legközelebb másik része. Mivel eleve nem egyszerre nőnek a szőrök, így sokkal kevesebb nő vissza, mire újra epilálni kell. :)

Sokkal jobb, mint a borotválás, kinézetre is. :)

2013. jún. 3. 10:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Én egy régi Braun epilátort használok,Nekem kiszed minden szőrömet,csak nem szabad sietni vele.Az viszont nálam is probléma,hogy elég hamar visszanő,én hetente epilálok.Mondjuk borotválni minden nap kéne,tehát így is sokkal jobb.
2013. jún. 3. 10:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Régebben én is hetente epiláltam, mert beletörte, de mióta ez az új Braun gépem van, kb 2,5 - 3 hét múlva van mit epilálni. Kb 2 hét után kezdenek csak kibújni a szőrök. :)
2013. jún. 3. 11:02
 8/8 A kérdező kommentje:
Attól ha még fogom ezt a gépet használni akkor fog erősödni szerintetek?
2013. jún. 3. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!