Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tarkó szőrtelenítés. De...

Tarkó szőrtelenítés. De hogyan? 20L

Figyelt kérdés
Hajnyíró kizárva, valami hosszabb távú megoldás kellene,amivel nem kellene gyakran foglalkozni.
2013. jún. 2. 21:49
 1/2 anonim ***** válasza:

kozmetikus szerintem legyantázza neked ha megkéred, havonta kéthavonta kell ismételni

vagy kiszőkíti de ezt gyakrabban kell

vagy van végleges szőrtelenítés lézerrel bár nem tudom ez tarkónál mennyire kivitelezhető és megéri e, utána kell járni

de nagyon szőrös? eddig nem zavart? csak akkor látszik ha összekötöd a hajad nem? de szerintem ez nem ciki , ha hajad az de ha a hátadig ér akkor az már tényleg zavaró lehet

2013. jún. 2. 23:28
 2/2 A kérdező kommentje:
Alapból szőrösebb vagyok mint az átlag lányok:s,ráadásul erős,fekete és nagyon látszik. Igen,csak akkor amikor felfogom a hajam, de ugye jön a nyár, strandszezon..
2013. jún. 3. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!