13évesen szőrtelenítés?
Figyelt kérdés
13éves vagyok,korábban érek a társaimnál majdnemhogy bajszom van és alul is szőrös vagyok.Sokszor zavar a fanszőrzetzeten.Mikor és hogyan kéne elkezdenem "szedni"?2013. jún. 2. 17:33
3/5 A kérdező kommentje:
Bocsi,13/F
2013. jún. 2. 17:36
4/5 anonim válasza:
hát a bajuszt borotválni kellene mivel fiú vagy
a himbilimbidnél meg hát ahogy akarod ha zavar szedd le szerintem maradj ott is a borotvánál
5/5 anonim válasza:
Én is körülbelül azóta szedem. Hát fogtam először egy ollót, levágtam rövidre, utána fogtam egy hagyományos borotvát, és megborotválom. Az arcomat pedig már körülbelül 12 éves korom óta borotválom, elég korán szőrösödő típus vagyok. Arra kaptam ilyen elektromos borotvát, és azzal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!