Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon gázos ez a hajszín?...

Nagyon gázos ez a hajszín? Mellényúltam 'picit'.

Figyelt kérdés

Szval 19 éves vagyok, és mondják a barátaim (olyanok akik azt is megmondanák ha rossz) hogy jó, meg h tetszik nekik, de én valahogy nagyon nem érzem vele jól magamat. Mert sztem ez általában nem tetszik a fiúknak/férfiaknak, meg nekem olyan nagyon természetellenes hatása van. Ti mit gondoltok? (nekem is barna-néha zöld a szemem)

[link]

[link]

2013. máj. 31. 05:55
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Teljes mértékben igazatok van! Nagyon gáz, én nem is tudom h mit éreztem egyébként amikor ilyen színt vettem. De most át is festettem mert nem bírtam elviselni. Épp most áll rajta a z étcsoki festék. Gondolom így is lesz egy enyhe vörös beütése de ettől jobb lesz. :))
2013. máj. 31. 16:48
 12/13 anonim ***** válasza:

Húú, múltkor valahonnan nekem is jött az ötlet, hogy ilyenre kéne festeni a hajamat. Hálistennek amúgy is csak színezni szoktam, meg meg is gondoltam, ez nagyon természetellenes, meg tipikus "butikosvörös". Rossz stílusú kiscsajokon látok ilyet meg nyuggereken. :S De persze ha valakinek tetszik, felőlem... :)

Szerintem í barnával már jó lesz. :) Meg kopik hamar az ilyen szín, nyugi. :)

Amúgy milyen lett a végeredmény? Reméljük, az már neked is tetszik majd. :)

2013. máj. 31. 23:34
 13/13 A kérdező kommentje:
sötétbarna kis vöröses beütéssel. erre már azt tudom mondani h elfogadható, mert van vmi "izgis" az uncsi barnában. :))
2013. jún. 2. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!