Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon gázos ez a hajszín?...

Nagyon gázos ez a hajszín? Mellényúltam 'picit'.

Figyelt kérdés

Szval 19 éves vagyok, és mondják a barátaim (olyanok akik azt is megmondanák ha rossz) hogy jó, meg h tetszik nekik, de én valahogy nagyon nem érzem vele jól magamat. Mert sztem ez általában nem tetszik a fiúknak/férfiaknak, meg nekem olyan nagyon természetellenes hatása van. Ti mit gondoltok? (nekem is barna-néha zöld a szemem)

[link]

[link]

2013. máj. 31. 05:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nagyon szép, de ha nem érzed jól vele magad akkor festesd át.
2013. máj. 31. 06:26
 2/13 anonim ***** válasza:

Hát itt azért elé sok kép van, melyikre gondoltál konkrétan?

Mert ez szerintem borzalmas:

[link]

Ez viszont tetszik:

[link]

2013. máj. 31. 06:37
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon nem tetszik. Jól látod, hogy természetellenes.

Én a vörösnek csak az ilyesmi árnyalatait tudom tolerálni:

[link]

[link]

F

2013. máj. 31. 07:16
 4/13 anonim ***** válasza:

Egyet értek utolsóval, nekem sem tetszik egyáltalán.

Nekem is csak az általa linkelt "igazi" vörös tetszik. Attól függetlenül, hogy ugyanúgy vörösnek hívják őket, ez köszönőviszonyban sincs ahhoz. Ez inkább bordó.

2013. máj. 31. 08:22
 5/13 anonim ***** válasza:
a lényeg, hogy te jól érezd magad a hajszínnel. akárhányszor és akárki elmondhatja mennyire jól néz ki, ha te nem úgy érzed magad:)
2013. máj. 31. 10:55
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
szerintem is gáz és a vörös a legrondább hajszín meg az unalmas barna szín szerintem fesd be másra ez nagyon gáz a piros meg vörös haj.
2013. máj. 31. 11:03
 7/13 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik,a sötétvörös az jó.
2013. máj. 31. 11:34
 8/13 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon ronda ez a hajszín. Még a kiscsajon is. A vörös akkor szép, ha természetes hatású, nem ez a piros...
2013. máj. 31. 11:52
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem annyira rossz,de ha neked nem tetszik akkor mindenképpem festesd át olyanra ahogy neked is tetszik. Ne az alapján dönts hogy a barátaidnak tetszik-e.
2013. máj. 31. 14:33
 10/13 anonim ***** válasza:
Csúnya!És ennek a csajnak sem áll valami jól,ez a hajszín.
2013. máj. 31. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!