Nagyon gázos ez a hajszín? Mellényúltam 'picit'.
Figyelt kérdés
Szval 19 éves vagyok, és mondják a barátaim (olyanok akik azt is megmondanák ha rossz) hogy jó, meg h tetszik nekik, de én valahogy nagyon nem érzem vele jól magamat. Mert sztem ez általában nem tetszik a fiúknak/férfiaknak, meg nekem olyan nagyon természetellenes hatása van. Ti mit gondoltok? (nekem is barna-néha zöld a szemem)
2013. máj. 31. 05:55
1/13 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon szép, de ha nem érzed jól vele magad akkor festesd át.
2/13 anonim válasza:
3/13 anonim válasza:
4/13 anonim válasza:
Egyet értek utolsóval, nekem sem tetszik egyáltalán.
Nekem is csak az általa linkelt "igazi" vörös tetszik. Attól függetlenül, hogy ugyanúgy vörösnek hívják őket, ez köszönőviszonyban sincs ahhoz. Ez inkább bordó.
5/13 anonim válasza:
a lényeg, hogy te jól érezd magad a hajszínnel. akárhányszor és akárki elmondhatja mennyire jól néz ki, ha te nem úgy érzed magad:)
6/13 anonim válasza:
szerintem is gáz és a vörös a legrondább hajszín meg az unalmas barna szín szerintem fesd be másra ez nagyon gáz a piros meg vörös haj.
7/13 anonim válasza:
Nekem tetszik,a sötétvörös az jó.
8/13 anonim válasza:
szerintem nagyon ronda ez a hajszín. Még a kiscsajon is. A vörös akkor szép, ha természetes hatású, nem ez a piros...
9/13 anonim válasza:
Szerintem nem annyira rossz,de ha neked nem tetszik akkor mindenképpem festesd át olyanra ahogy neked is tetszik. Ne az alapján dönts hogy a barátaidnak tetszik-e.
10/13 anonim válasza:
Csúnya!És ennek a csajnak sem áll valami jól,ez a hajszín.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!