Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Segítség, heges lett az arcom?

Segítség, heges lett az arcom?

Figyelt kérdés

Anya múltkor kinyomott az arcomról egy csomó kis mitesszert meg pattanást, ez még asszem múlthét szombaton volt. És azóta tiszta heges az arcom. Pár napja vett ilyen balea tonikot meg valami reggeli arckrémet és azt mondta, naponta többször is mossam át a tonikkal az arcomat meg reggelente mindig használjam azt a krémet, de nem érti meg, hogy a tonik meg ez a krém csípi az arcomat és szerintem ez nem jó, bár lehet, tévedek...

Meg most amióta ezt az új fajta tonikot meg krémet használom, mintha jobban zsírosodna a bőröm, eddig is zsírosodott, de nem ennyire, ma meg már ha hazajövök az iskolából, olyan zsíros az egész arcom, mintha olajjal végigkentem volna vagy nem is tudom...

Mit csináljak?

15l

2013. máj. 30. 16:55
 1/2 anonim ***** válasza:
a toniktól és a krémtől tényleg zsírosabb és pattanásosabb lesz a bőröd, inkább használj sima arclemosót minden reggel + este és hetente, két hetente arcradírt.. nekem ezek váltak be (az én bőröm is mitesszeres és viszonylag zsíros volt)
2013. máj. 30. 17:49
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. jún. 1. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!