1/9 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen magas a lány/fiú akié.
A fodrászok nem vonalzóval/mérőszalaggal vágnak hajat, hanem a természetes viszonyítási pontokhoz mérten mondják egy hajra, hogy félhosszú, hosszú, extra hosszú.
Nekem az 50 centis hajam derékig ér. A 70 így a fenekemet is elérné. Nekem extra hosszú lenne.
158 centi vagyok.
Egy 170-nél magasabb valakinek "csak" hosszú lenne.
2/9 anonim válasza:
Szerintem simán csak hosszú. Bár attól is függ, hogy hullámos/göndör-e, avagy egyenes szálú. Én most operáltam le magamról egyet a kérdésed látva, "csak" 55 cm, de rövidnek látszik mert eléggé hullámos.
3/9 anonim válasza:
Nekem 65 cm körül van a hajam, és hátulról a melltartóig ér. Én nem mondanám extra hosszúnak, a saját esetemben még a 70 cm-t sem.
4/9 anonim válasza:
Attól függ milyen magas vagy, és honnan nézve 70 cm, csak maga a copf vagy a homlok hajvonalától. Kibontva meddig ér a hajad természetes állapotában? Általában a derékig érőnél hosszabbat szokták extra hosszúnak mondani, mondjuk nekem az még csak a "simán hosszú" kategória. Én csak a fenékig érőtől nézek extra hosszúnak egy hajat.
5/9 anonim válasza:
Honnan méred? fejtetőtől-homloktól mérve nekem éppen csak hosszú, hátközépig érő volt amikor elérte a 70 centit. De én magas vagyok 170cm. Ha tarkótól nézem még úgyis csak a szimplán hosszú kategória nekem, azaz csípőig érő. De ha te alacsony vagy lehet rajtad extra hosszúnak látszana.
6/9 anonim válasza:
Szia!Nekem fenékig ér,nem tartom extra hosszúnak,csak hogy hosszú..ha egy szálat nézek,kb 75-80.cm.180cm,10 éve növesztem,és 32 éves fiu v.ok..és szeretem,mert irigykednek érte......
7/9 jpeter1 válasza:
Nekem fiú létemre extra hosszúnak nevezhető hajam van. Kb térdig ér. Többen irigykednek érte, néha beszólnak, de nem érdekel. Én így érzem jól magam. A párom haja is extra, a bokája felett van egy tenyérnyivel.
8/9 anonim válasza:
Szia!
Nekem fiúként kb. 90+ centi, nem nagyon szoktam méregetni. Egyébként én magas vagyok, de így is a combom közepéig ér.Neked lehet, hogy a 70-es is nagyon hosszú, de ez attól is függ, hogy mit tartasz nagyon hosszúnak.
9/9 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy milyen magas vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!